Strihanie vlasov

heli525
21. máj 2016

🙂 Ahojte, ako casto strihate svoje deti ? Hlavne chalani aj moji su u kadernicky ako na klavíri 😵 ale ako riešite dievčatká ? nechať im dlhé vlásky v škôlke? Ani za svet sa nechce dať ostrihať a vlasy sú už fakt dlhé že su všade...taktiez potrebuju aj starostlivosť,co nemam čas..chcela by som ju skrátiť po ramena vrkoc a hotovo ale vzpiera sa,poznate ? co s tym ? ja si pamätám som sa vzdy strašne bránila strihaniu ocko pokrical,chytil a vlasy mu ostali v ruke 😀

pribinak
21. máj 2016

Syna striha muz svojim strojčekom, cca kazde 2 mes. Jednak sa venuje športu a krátke vlasy su najjednoduchšie na úpravu a ide teplo, tak nech sa zbytocne nepoti

miku1
21. máj 2016

@heli525 Staršiu dcéru (5r.) sme dali strihať asi 3x. Naposledy bola so mnou u kaderníčky pred 3 dňami. Doma najprv fňukala, že ona sa strihať nejde, že chce dlhé vlasy, pritom som jej ich chcela len podstrihnúť. No nakoniec sa nechala prehovoriť a šla. Skracovala jej vlásky a strihala ofinu, malá sa nevedela dočkať, kedy príde na rad, pretože pred ňou strihala a fúkala jednu pani a dcéra z toho bola unesená. Kaderníčka jej dokonca fúkala ofinu, tak bola šťastná prešťastná, že jej tiež robí pekný účes. Po strihaní hneď utekala na ihrisko k deťom sa ukázať 🙂 Mladšiu (3r.) sme zatiaľ dali strihať len raz.

jeennyv
21. máj 2016

@heli525 ja som mala odmalicka dlhe vlasy, moju mamcu vzdy strihali, lebo x dovodov...podla mna na malych babach su pekne dlhsie vlasky, ale ako pises, nemas cas ty...cize strihanie je tvoja volba, zalezi preto na tebe ako sa k tomu postavis...ako podstrihovat vlasy treba, ale zosmykat dieta, aby bol pokoj ci pre ine dovody za mna ee.....