Dcerka ma riedke vlasky ale dlhe, zacali jej padat do ocka.
Chcela som to riešiť sponkami ale tie by si vytahovala a zbytocne tahala nimi vlasky. Dali ste vase detičky strihat kadernikovi alebo ste ich ostrihali doma? Pod dlhymi vlaskami vidiet malinke vlasky ktore rastu a ked chcem aby ich mala husté, tak som rozmyslala nad strihanim.
Doma.
@sandrita_v určite doma 🙂
Staci aj doma 😉
Ja krkavcia mat som mojej asi v takom veku odcvakla z ofinky ked spala a vedela som, ze sa nezobudi a nepohne. Aj nechty som jej obcas tak strihala, ona dost tuho spavala, mohla som.
Ja som povedala ze malú do prvého roka ostrihať nedám 😁
Vlasy už má v očiach, sponku presne ako píšeš dáva dole.
Robíme fontánku, na gumičku si zvykla rýchlo aj keď prvé dni sa stále snažila ju dat preč, už sama príde s gumičkou a ukazuje mi na vlásky.
Skús takto 😊
Moja bude mať o pár dní 1 rok, strihanie zatiaľ odkladám. Vlásky začali hustnúť aj bez toho.
Doma vo vani
@sandrita_v to je hlupost, ze strihanim zhustnu. Vekom sa menia. A doma skusit podstrihnut ofinu.
@sandrita_v my jsme nechali syna ostrihat v kadernictvi, kdyz mel 7m - od narozeni mel vlasy a pak uz byly extra dlouhe. 2x se nechal ostrihat uplne v pohode, ale ted kdyz je vetsi, tak je to boj a strihame jen doma. Kamarad je kadernik a rikal, ze nejmensi miminko melo 5m, kdyz ho strihal.
Vlasky hustnu az vekom, sama vidis, ze ma malicke medzi tym rastu nove, takze tomu daj cas.... k otazke - ano, deti som nosila kadernicke od malicka, ma to v oku a raz-dva, ja by som sa bala, ze sa mi pohne s noznicami, predpokladam, ze jej chces len ofinku zastrihnut (?)