Ahojte, kedy ste začali bábätku strihať nechty do oblúčika na rukách ? Má 2 mesiace a strihám jej ešte do rovna.
Viem, že na nohách strihať stále do rovna. Aj keď má 2 mesiace a striham jej len veľké palčeky lebo na ostatných sú ostré tie nechtiky ale nepresahujú to bruško.
Ďakujem
@zuzzuzi909 asi tak 😂 ale mam pocit že keď jej ostriham nechty sa viac škrabe ako keď ich mala dlhé
Ja som normalne od zaciatku strihala podla tvaru nechta, tak aby tam nieco ostalo a nahodou nebol priestor pre zarastanie. Ved vyskusaj na 1-2 a uvidis, ked si niesi ista.
Ja som nechty vzdy strihala, ked deti spali, na nohach aj na rukach 🙂
Jasné, to bolo zakaždým viac strachu ako reálne bolo treba 😀 Bála som sa toho tiež, či drobcovi proste nejako náhodou neublížim, nezastrihnem a pritom to nič nie je. 🙂
Velke palce😀 ty budes z vychodu ze? Je taka kludna pri strihani ze sa vies hrat s tvarom?
@lucia23529 ja som hneď asi od 2 týždňa do oblucika. Keď som zastrihla rovno, vedela sa viac doskriabat. Ale mala aj rukavičky.
@really8 áno, vždy striham keď je v hniezde a už taká unavená tak dovoli 😂
To som bola rada, ze som vobec nejak ostrihla nechtiky. Z tohto som mala hrozny strach 😀