Ahojte mamicky.
neviem ci sme z muzom neuskodili synovi... ked mal rok aj pol mal dlhsie vlasky a muz trval natom aby sa mu ostrihali tak ho ostrihal s masinku a maly ma uz 2,6roka a dovtedy ho strihal s masinku. neviem ci sme mu to sposobili mi alebo.to tak ma byt. syn ma lisiny niekde ma huste vlasky a niekde skoro vobec... :( je to normalne ako to uchranit a napravit aby vlasky rastli vsade
mamicky asi som tl zle napisala. maly ma vlasky vsade len niekde su viac hustejsie a niekde su strasne riedke ako keby ani nerastli :(
@enigma7 celkom určite to nie je strihaním, tak ako vlasy strihaním nehustnú tak ani nerednú... počet vlasových korienkov a kvalita vlasov je geneticky daná, ovplyvniť to do istej miery môže napr. psychika, výživa, hormonálne zmeny, ale nie strihanie (ani strojčekom, ani nožnicami).
@enigma7
Nevim, ale jen si myslim 😉 , ze to MASINKOU nebude, to, co popisujes mi spise prijde na nejakou"poruchu"...bud psychickeho stavu nebo jineho razu.. ale urcite to nebude zpusobem strihani... 😎
Moje dvojcatko - holcicka..melo problemy s vlaskama a resili jsme to u dermatologa.. 😉
..ale definitivni reseni jsme nenasly 😖