Strašne živý štvortýždňový novorodenec

1. mar 2021

Baby potrebujem ukľudniť. Mám doma dcérku. Je straaasne živá. Včera sa z boku prevalila na bruško. Zdvíha hlavu, otáča nou, stále sa pučí, naťahuje a to nehovorím o tom, že cez deň nespí, stále s tými rukami niečo robí. Nemali by sme ísť na nejaké vyšetrenie? Lebo vraj to neni normálne aby take malé dieťa toto robilo.

pribinak
1. mar 2021

Dieťa otáča hlavou? Kristepane!!! Utekajte na pohotovosť!!!

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

sense
1. mar 2021

A to kto povedal ze to nie je normalne. Nie kazdy novorodenec spi 20hod....

veronikavaneska
1. mar 2021

Je to úplne v poriadku. Ja som už videla čerstvo narodené dvojičky čo otočili hlavičkou na brušku a to mali deň 😉 to sa mi zdalo skoro 🤗

anjelicek26
1. mar 2021

Myslis, ze na vysetreni jej to zakazu alebo ako? Mne bol syn hypermobilny, pretacal sa na oba smery od narodenia (odgulal sa lekarovi co mu bral abgar skore proste komplet s podlozky), 4 mesacny uz stvornozkoval (jeho sestra sa prvy raz pretocila ako 6,5 mesacna, stvornozkovala 10 mesacna, zdravi obaja...)...on sportuje dodnes... ziadna drama, ako su pomale deti, tak su aj sikovne. Bud rada, ze nemusite riesit, ze by vo vyvoji zaostavala.

jarnajar
1. mar 2021

Aj moja dcéra taká bola, problém je, že môžu zapájať nesprávne svalové skupiny. Choď o nejaký mesiac k fyzioterapeutovi, budeš kľudnejšia.

andrejka1974
1. mar 2021

Moja dcera zdvihla a drzala hlavu hned po porode a syn sa mi pretacal od 1 mesiaca aj z brucha na chrbat aj opacne je hyperaktivny od malicka stale a to ma uz 23 rokov a su deti co su pomalsie dalsia dcerka sa mi postavila az v roku a pol a chodit zacala skoro v 2 a nic nestratila tiez su sikovni vsetci

cookie29
1. mar 2021

Mila mamicka, ak si si myslela, ze dietatka su ako v reklame, ze proste po narodeni sa napapaju a pekne pospinkaju a takto prestriedaju cely den, vitaj v realite... 🙂 kazde dieta je ine a nic sokujuce na tom nevidim, ale kludne sa na to spytaj pri najblizsej poradni pediatra... moj syn bol zive dieta, spaval cca 10hodin za 1 den... chodil zacal v 8 mesiacoch atd

jarinka33
1. mar 2021

kto ti povedal, ze to nie je normalne? Lebo nie kazde dieta spi 20 hodin , co poznam deti tak su na tom podobne ako to tvoje.