Strach, že sa malému môže kedykoľvek niečo stať

12. jan 2021

Ahojte, musím sa vyrozprávať lebo až doteraz mám guču v krku ... dnes sme prišli k sesternici ,vyzliekla som maleho a hneď ušiel do izby ,ja som si vyzliekla kabát a išla som sa hneď pozriet do izby a môj 2.5r stal asi 4m od otvoreného okna, ako nemal sa tam ako vyšplhať, nič tam nebolo, proste len okno a okolo neho nič, a na parapetu ani nedočiahol, no keď som si predstavila čo by aa mohlo stať keby tam niečo bolo,tak som skoro skolabovala, a to boli len 2min kým som s a vyzliekla, minule nám v izbe spadli dvere zo skrini a zasa ked som si predstavila, že by tam bol malý tak koniec ... stali sa aj Vám takéto sekundove zalezitosti? Že ste sa na 2 min len otočili a mohlo sa stať niečo zle?

makakova
12. jan 2021

Áno, mam 2rocnu dcérku , koľkokrát si da malu stoličku k oknu a kuka von. mne sa stalo ze som otvorila na detskej izbe dokorán okno aby sa vetralo a sla do kuchyne na nieco a tam som sa zabudla.. ked tu zrazu mi prešiel mraz po tele a utekala som hned do izby . Uvedomila som si ze som nechala otvorené okno bez sieťky. No mala sa v klude hrala.. ale ten pocit zeby si zobrala stoličku a vypadla mi z Okna ... Fuj, dlho mi bolo zle. Takéto chyby 😔
..

autor
12. jan 2021

@makakova @makakova bože presne tak sa cítim aj ja teraz, že čo by bolo keby bolo 😧normálne mám pocit neschopnej matky

makakova
12. jan 2021

Neboj,prejde to , aspoň sa človek pouci a uz tieto chyby neopakuje. Myslí na to ze sa nic nestalo🙂

autor
12. jan 2021

@makakova ďakujem pekne za pochopenie a pozdvihnutie 🥰

lesana25
12. jan 2021

A teraz si predstav, že by sa to nestalo keby si neporušila momentálny zákaz návštev.

autor
12. jan 2021

@lesana25 čakala som nejaký primitívny komentár, starám sa o sesternicu je chorá ,opatrujem ju..

nika23t
12. jan 2021

Áno, mne sa to stalo, keď sa narodila mala, asi keď mala rok a pol, tak som sa začala báť každej myšlienky na to, čo všetko by sa mohlo stat. Takmer som nespala, až tak som sa bála. Dostala som sa až do takého extrému, že som musela vyhľadať psychologicku. Našťastie mi pomohli rozhovory s nou.

maximilie
12. jan 2021

Som myslela ze len ja mam také katastrofické scenáre. Dnes to boli 2sek co som sa otočila a uvedomila si ze uz dosiahne na linku, .... mohla na seba stiahnut ťažkú panvicu s rozpalenym olejom.
Musíme byt nonstop v strehu, su to zive striebra
Tiez si par krát predstavím, ze to mohlo skončiť veľmi zle pri niektorých situáciách. (Schody, vaňa, .....)

gelifil
12. jan 2021

preco chodi na navstevy, ked je zakaz vychadzania?

lenka2710
12. jan 2021

Mne sa stalo dva roky dozadu, malá vtedy 4rocna skákala na kresle co ma moja mama na chodbe a vedľa je hneď veľký boxovy mrazak! Hovorím jej, aby neskakala, lebo spadne! Mama práve niečo hľadala, ja som len otočila hlavu a zrazu počujem, normálne mi to znelo ako keby praskla lebka a mala ležala na zemi v kaluzi krvi! Skoro ma ranila mŕtvica, hneď na pohotovosť, ale chvalabohu nič vážne, len diera v hlave 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

comika
12. jan 2021

Moj syn ma takto par x dostal. Prvy x, bol este lezun, ani stat nevedel. Strihala som mu nechtiky s mojimi manikurovimi noznickami (velmi spicate), nechala som ich na konferencnom stoliku a isla par metrov do kuchyne zahodit nechty. A ked som sa vratila on zuzlal tie noznice. Lezal pri stoliku a ozuzlaval ich. Zamrzla som, ked som si predstavila ze si ich mohol pichnut do oka alebo hocikde. A uz ked zacal chodit tak dociahol noz z linky. Vysplhal sa na policku (vyzera ako schody) a presiel na poschodovu postel ... akoze to su momenty kedy mi zivot skrati o par rokov. Musi byt neustale pod dozorom

makakova
12. jan 2021

@comika tohoto sa inak aj ja strašne obávam, že mi niekedy dociahne na nožiky na linke. Mam také paranoje z toho,budeme ich musieť niekde schovať.

bubbinaa
12. jan 2021

Tie obavy sú normálne, to máme asi každá, musíme si deti sledovať, inak to nejde a nemôžeme myslieť na najhoršie, lebo si len ubližujeme.

mondolina
12. jan 2021

Mne môj pri mne odpil z odlakovača na nechty...a bola som pri ňom...

zuzanka.zuzu
12. jan 2021

autorka - ten komentár nebol vôbec primitívny, bol k veci (a čím viac čítam MK alebo FB, tak ho plne chápem).... odkiaľ mala vedieť, že sa staráš o chorú sesternicu? ona nemala odkiaľ, zato ty keď si niečo podobné čakala (ani ti to nenapadlo), kludne si to mohla spomenúť 😉

comika
13. jan 2021

@makakova no pocuvaj ten svoj vnutorny hlas a davaj pozor.