Strach dieťaťa

zuzkalujza
18. apr 2015

Ahojte dievčatá, mám otázku. Báli sa vaše deti zlého počasia? Mám na mysli vietor, dážď.... a ak áno ako ste to riešili? Ďakujem

dekys
18. apr 2015

ahoj moja má dva roky a veľmi sa bojí vetra, ale takeho silnejsieho,zatial nic neriesim ,uvidime casom.ale ona je vcelku taký bojko, aj malých detí sa bojí /dospelých nie/ . Dažda sa nebojí, rada chodí bez dazdnicka 🙂

maartinkaa
18. apr 2015

zazila som,,,jedno moje dvojca, ked fukal vietor, ani von nevislo ☹
ako prislo, tak odislo,,,na to treba len trpezlivost 😉, ale trvalo to skoro rok,,

zuzkalujza
autor
18. apr 2015

@dekys
@maartinkaa moja má 5 rokov a začalo to tak nejak pred mesiacom. Neviem prečo ale. Nemala žiaden zlý zážitok... či videla, alebo počula niečo v TV neviem, ale je aj to možné.... Dúfam, že ju to čoskoro prejde. Bývame v rod. dome a nechodíme ani na záhradu. Po minulé roky som mala problém zobrať ju dovnútra a teraz ju neviem dostať zase von... 😠 vysvetľujem jej, rozprávame sa o tom a nič. Stále len to svoje. Že sa bojí, ale nevie prečo.... 😒

dekys
18. apr 2015

@zuzkalujza jej vadi aj slabý vietor/taký normalny ako býva kazdy den myslim/ a aj mrholenie?

zuzkalujza
autor
18. apr 2015

@dekys hej. Všetko.... aj to že je zamračené....

dekys
18. apr 2015

@zuzkalujza tak to uz je dost zle myslim ze treba navstivit detskeho psychologa

zuzkalujza
autor
18. apr 2015

@dekys asi áno... no už sme raz boli s niečím iným a vôbec nepomohlo.... no časom samé prešlo....

dekys
18. apr 2015

@zuzkalujza ak ste boli len raz tak to nepomoze

maajushka
18. apr 2015

@zuzkalujza ja som sa bala strasne ked hrmelo,a to som uz bola v podtstae dospela... ale strasne az som plakala ked hrmelo. len som lezala doma v posteli pod perinou.vzdy ! a zrazu to preslo nevysvetlitelne... aj sme sa rozpravali s mamkou ci som mala v detstve nejaky taky zazitok aby som sa zlakla alebo nieco ale vraj nie... prislo a odislo...

katarina644
18. apr 2015

@zuzkalujza moj syn sa boji vetra, pretoze sa mu tazsie dycha, kedze nema poriadne vyvinute pluca.

zuzkalujza
autor
18. apr 2015

@dekys nemyslím raz ako iba 1 krát, ale viac krát s istým problémom. A chodili sme viac ako pól roka...

zuzkalujza
autor
18. apr 2015

@maajushka tiež si myslím, že to chce len čas asi.....