Strach 5-ročnej z dlhšieho cestovania

elkakk
29. júl 2022

Ahojte veľmi by mi pomohlo ak ste zažili s detičkami niečo podobne. Dcéra 5apol ročná začala mať nervy z cesty do chorvatska. Niežeby sa bála auta ako cestovania, ale keď mala 3 roky pred cestou spat chytila virózu alebo niečo zjedla a zvracala. Nenávidí zvracanie a pred 2 týždňami mala tiež virózu a vzala si do hlavy že ona nechce ísť na dovolenku lebo bude zvracať. Neriešila by som to ale keď o tom hovorí normálne ju začne bolieť z nervozity bruško. Až ma mrazí s toho čo nás čaká. Nemáte niekto skúsenosť? Ako jej zo strachom pomôcť? Dakujem

lulu0123
29. júl 2022

Dat kinedril alebo ak jej nebyva zle kludne aj nejaky vitamin ako placebo a vysvetlit jej, ze je to zazracny liek a ked si ho vezme, zvracat nebude.

elkakk
autor
29. júl 2022

@lulu0123 Dakujem toto určite skúsim ešte rozmýšľam mám taký talizman na éterický olej je to taký náhrdelník a kvapnem jej tam levandulu a poviem že to je na toto.

alexas56
29. júl 2022

@elkakk Ahoj, ja som toto ako dieťa prežívala tiež. Dokonca, keď sme išli krátke cesty (20 min autom) tak som vracala. Neskôr som mala z toho takú paniku, že som nechcela nosiť ani oblečenie, ktoré som mala oblečené pri cestovaní a vracala som. Mala som z toho neskutočný stres..Rodičia ma brávali na dlhé lety (8 hod a pod...) pomohol mi jedine kinedryl, to som sa vždy ukľudnila a spala🙂 Keď som mala okolo 13 rokov - prešlo mi to

elkakk
autor
29. júl 2022

@alexas56 och tohto sa bojím. Ono jej nebýva zle v aute ale tieto dve veci čo sa jej stali si spojila s tým že vracia po ceste na dovolenku a hotovo. Ale asi pre istotu jej ten Kinedryl dám

alexas56
29. júl 2022

@elkakk Ja som si to tiež tak spájala, mala som z toho obrovskú traumu. Ja som vracala už v noci pred cestovaním zo stresu..Úplne ju chápem chudatko

tortelinka
30. júl 2022

@elkakk môj syn mal ten problém, v lekárni som kúpila také lízátka na cestovanie, minimalne ako placebo fungujú super

poopsie
30. júl 2022

https://www.pilulka.sk/cocculine-30-tbl?gclid=C...
Toto je tiež fajn homeopatikum, dokonca je to sladké a len sa zo rozpustí v ústach, ale myslím že kinedryl je lepší 🤣za celých 10 hodín sme dcére nemuseli dať ďalšiu dávku, a ešte to má aj výhodu, že si trocha pospí

lucik194
30. júl 2022

daj kinedryl

cocculine je nic, nepoznam nikoho komu by zabralo ☹️.....

elkakk
autor
30. júl 2022

@lucik194 Dakujem