Stolica v každej plienke

didlik6
3. jan 2019

Chcem sa opýtať, v ktorom mesiaci prestane plne dojčené bábätko kakať do každej plienky. Malý má 7 týždňov a okrem 1 plienky za deň má v každej stolicu. Keďže používame látkové plienky, je to dosť náročné na zapieranie a pohlcuje to veľa času. Viem, že každé bábätko je iné, ale aspoň orientačne by som chcela vedieť, že kedy už bude menej prania. Ďakujem.

bobula46
3. jan 2019

@didlik6 môj syn do štyroch mesiacov do každej plienky. Občas sa podarilo že jedna bola len precikaná. Teraz má sedem mesiacov a do takých troch plienok sa pokaká. Vraj je to jeden z extrémov, ale doktorka povedala že lepšie von ako dlho dnu.
Sedem týždňov je ešte málo, rátaj tak prvé tri mesiace že bude zaberák na výmenu plienok.

selest
4. jan 2019

Tie prvr dva mesiace to tak bolo. Potom uz pomenej a teraz niekedy aj tyzden nekaka.

pininka
4. jan 2019

Naša dlho, tak štyri mesiace a potom zas len raz za tri, štyri dni,niekedy aj ťažko, tak radšej častejšie a bez problémov.

arcticcode
4. jan 2019

Nas nikdy nemal v kazdej plienke. Ked mal smolku tak hej, to boli prve styri dni zivota. Ma skoro 5 mesiacov a ma dni ked vobec nevylucuje a ma dni, ked vylucuje 4 krat za den.

st44
4. jan 2019

Moja mala kakala raz za den od narodenia

ellieellie
4. jan 2019

Môj určite aspoň prvých 6 mesiacov, možno aj viac. Teraz má 16 mesiacov a stále 2-3x denne kaká.

hennyinnsbruck
4. jan 2019

Moja je na UM, kaka raz za den.. 😊

didlik6
autor
4. jan 2019

@st44 tak to si mala super! A dojčila si alebo UM?

mrkvicka060
4. jan 2019

@didlik6 moj prvy syn kakal do kazdej plienky asi do 5-6mesiaca. Nepamatam si to uplne presne. Druhy syn kaka raz, max 2x za den. Takze je to uplne individualne.

st44
4. jan 2019

@didlik6 prvy mesiac dojcila, druy aj aj a potom uz len umele.