Ahojte, mame 7dni.chcela by som vediet ake kakanie ma mat taketo male babo. Mavame totoz taku zltkastu a riedku stolici ako hnacka, po kazdom kojeni. Neviem ci je to ok takto casto. Niekedy ma od toho aj cely chrbatik jednoducho to z neho vyleti. Prosim poradte. Dakujem.
je to ok, casom sa to bude menit na mensi pocet kakani denne a nie az takej riedkej konzistencie. tu mas jeden link na citanie http://dojcenie.wordpress.com/2010/01/18/stolic...
@moonlightka Keď je bábo iba kojené môže mať riedku stolicu po každom kŕmení alebo nemusí kakať aj týždeň - aj to je v poriadku - materské mlieko je celostráviteľné. Keby malo stolicu do zelena - vypilo viac predného mlieka (redšieho) a nevypilo zadné mlieko - to hustejšie. Stolica s hlienom alebo s prímesou krvi - to už signalizuje nejaký problém.
tak ako pisu baby...je to ok a spravne
Je to uuuuplne v poriadku. Kojene deti mozu mat stolicu aj po kazdom kojeni. Ak pribera na vahe nie je co riesit. A riedku stolicu bude mat babo az do zavedenia prikrmov. Podla toho co pises mas krasne zdrave dieta.