Stolica týždňového bábätka

moonlightka
22. nov 2012

Ahojte, mame 7dni.chcela by som vediet ake kakanie ma mat taketo male babo. Mavame totoz taku zltkastu a riedku stolici ako hnacka, po kazdom kojeni. Neviem ci je to ok takto casto. Niekedy ma od toho aj cely chrbatik jednoducho to z neho vyleti. Prosim poradte. Dakujem.

domique
22. nov 2012

Je to uuuuplne v poriadku. Kojene deti mozu mat stolicu aj po kazdom kojeni. Ak pribera na vahe nie je co riesit. A riedku stolicu bude mat babo az do zavedenia prikrmov. Podla toho co pises mas krasne zdrave dieta.

vonicka
22. nov 2012

je to ok, casom sa to bude menit na mensi pocet kakani denne a nie az takej riedkej konzistencie. tu mas jeden link na citanie http://dojcenie.wordpress.com/2010/01/18/stolic...

alena0305
22. nov 2012

@moonlightka Keď je bábo iba kojené môže mať riedku stolicu po každom kŕmení alebo nemusí kakať aj týždeň - aj to je v poriadku - materské mlieko je celostráviteľné. Keby malo stolicu do zelena - vypilo viac predného mlieka (redšieho) a nevypilo zadné mlieko - to hustejšie. Stolica s hlienom alebo s prímesou krvi - to už signalizuje nejaký problém.

euka210
22. nov 2012

tak ako pisu baby...je to ok a spravne