Mile mamicky, chcem vas poprosit o zahlasovanie za ano, ci nie, ci by ste dali svoje deti 6-mesacne a starsie do choditka. Dajte sem dve prve mamicky ANO a NIE a potom len hlasujte. Nepiste vlastne odpovede, len dajte paci sa mi to tej odpovedi, ktoru uznavate. Dakujem
NIE.. k nicomu to neprospieva
ano
urcite nie
NIE ..nici to chrbticu
v zadnem pripade, pokud dite nema samo silu na to se postavit, nemelo by se to podoporovat jinou silou
moj nazor poznas, ze?
Nie 😉
nie ...ked vidim tie deticky ktore zacinaju chodit na spickach najradsej by som im tie choditka rozbila ...ja som urcite proti tomu
@betina1984 ahoj, ANO, keby som mala. nemali sme, tak som neinvestovala 🙂 😉
Nie, kým sa samé nepostaví a aj potom to nepreháňať, lebo môže špičkovať. 🙂
Moj nazor urcite nie, dieta sa nenauci rychlejsie chodit. Boli sme u ortopeda a opytal sa nas, ci davame dieta do pavuka, my sme povedali, ze nie? Doktor povedal, ze dobre robime. Dieta nevie este spravne ukladat nohy a nehovorim o chrbtici.
v ziadnom pripade
nebude pomalsie chodit, neznici si chrbticu, ani nepride o mozgove bunky 😀 kludne daj, ja si to bez toho neviem predstavit a mam tie najsikovnejsie deti na svete 😉 😉 samozrejme nie ked ma pol roka 😀 a po spickach chodi kazde babo..to prejde... ozaj ste niektore ako z inej planety... 😀 😀
Ja som maleho davala. Moc ho to tam nebavilo. Staval sa na spicku na jednu nozku, ortoped mne zas povedal ze to je zlozvyk, ci ho budem davat alebo nie.
Nie
Citali ste otazku????? Neodpovedat, nevyjadrovat sa , ale len hlasovat.
Ano.
ano my sme tiez boli ako deti v choduloch preboha.....
nie!
nie
ANO
my sme nemali, zaobisli sme sa bez neho 🙂
Nie. Nas maly sa velmi skoro zacal stavat na nohy, v 9 mesiacoch sme mu potom dali taketo choditko http://www.babydracek.com/zbozi/1188-fisher-pri...
Podla mne je to jedno a urcite mu neublizis ja som tam travila cele hodiny od pol roka a som tu zato ani jedna z mojich deti tam nechcela byt tak ani nedavam. Uvidis ci sa mu tam bude vlastne pacit... 🙂
podla mna ano moje deti obe boli v behaku 🙂
synovec to mal a teraz ma problem doslapovat na päty. uz je druhak a stale chodi na spickach. musia mu neustale pripominat aby bol na pätach 😒 zly zlozvyk z choditka. ortoped sice tvrdil, ze z toho vyrastie.. ale neviem. zatial sa to nelepsi.
nieeeee
ano 🙂
...nesuhlasim s tvrdenim, ze kazde babo chodi po spickach, je to hlupost! Ale choditko este vacsia...
nie