Baby tiež niekedy dávate ironické odpovede okoliu, keď sa pýtajú (vyryvaju) stále na deti?? Naši robia všetko priemerné, proste chodia od 15 mes, plienky od 2 rokov, rozprávajú od 3...niekedy sa mi už nechce vysvetľovať,že je to normálne, a nijako to decko chodiť ani späť nenaučíme...
Napr. On má ešte plienky? - nie, cika a kaká sám, ale chcem mu ich dávať do 18 rokov pre istotu.
2,to ho nemôžeš naučiť spat celú noc? Áno, ale radšej ho budím kazdu hodinu, aby mu narástli zuby v noci
3, ešte nechodí? Náš kubinko chodil od 7 mesiacov. - aspoň ti mohol skôr skočiť do chladničky po pivo
Mna vcera pobavilo:
Som sa pobavila:
Prinosne hromadné konverzacie na pieskovisku:
O: Rastie maly??
Ja: Nie, tatko je hobbit, takze dieta zostane v tomto stave.
O: Uzivas si matersku??
Ja: Ano, cely den prelezim pri bazene s Aperolom v ruke, mam novy uces, prave dorobenu manikuru a rozmyslam, ze zacnem dalsiu knihu čítať.
O: A papa maly??
Ja: Nie, existuje z energie a vzduchu, Prana ako vysita.
O: Kolko uz ma??
Ja: 500 Eur z krstu a narodiek a 3 frajerky do dvoch rokov a styri nad 40 rokov (to su skor fanynky).
O: Kedy bude druhe??
Ja: Druhe byva po prvom, tretie po druhom a tak dalej... Normal matika prvy stupen ZŠ.
O: A chodite aj kocikovat??
Ja: Nie, ked ho vyberiem z klietky, dam mu voditko a ide poslusne popri mne. Nesteka, ale kuse.
O: Uz papa vsetko??
Ja: Samozrejme, najradsej ma tatarak a nepohrdne chobotnickam na chilli.
Dieta ma oblecene modre dupacky s traktorom
O: To je chlapcek??
Ja: Nie, traktoristka Otilia.
O: Kakavate dobre??
Ja: Dakujem, ja fajn, manzel tiež a maly sa este nestazoval
Dieta sa usmieva, zubkov plna pusinka a pada otazka:
O: Jeeej, on ma zubky??
Ja: Nie, to je len protéza, davam mu ju na prechádzky, aby robil dojem 🤷♀️
O: A mliecko papa??
Ja: Samozrejme a sem tam pije pizzu, ktoru zalieva zasadne Plznou.
O: A kojite??
(menej intimnejsia by bola uz len otazka ako casto mas sex po porode a ci si holis susku)
Ja: Iste, polku dediny, odstreknem Vam do kavicky??
O: A porod si mala dobry??
Ja: Fantasticky, velmi ma to bavilo. Na sale kopec srandy a rozlievali capovane Proseco 👌
O: Preco si isla na cisarsky rez??
Ja: Lebo Sacherku uz nemali.
O: A spinkava Ti??
Ja: Nie. Odkedy videl Twilight, nebavi ho to.
O: A po kom je??
(rodostrom nosim v riflach)
Ja: Muz si mysli, ze po susedovi, ale skor asi nie, ten ma modre oci.
O: A citavas mu rozpravky??
Ja: Nie, Dominika Dana, zaznam z rokovania NRSR a denne menu z restiky.
O: Ako sa vola??
Ja: Šimon
O: Pekne meno, kto mu ho dal??
Ja: Postarova svokra
O: Kde si rodila??
Ja: Na Antolskej
O: A preco nie v Ruzinove??
Ja: Na Antolskej mali akciu cisarsky rez + spinalka zdarma
Ked Šimon este nerozpraval (neblabotal)
O: Este nerozpráva??
Ja: Nie
O: A kedy bude??
Ja: Kuknem kalendár, ze ci ma najblizsiu sobotu na to cas
Toto sa ma pytal chlap ☝️
O: A tatinka ma??
Ja: Ste videli tu šupovu hviezdu v juni 2018 nad Betlehemom?? Tak to bola ta moja
O: Dufam, ze ho kojite, viete, ze materske mlieko je pre dieta najlepsie??
Ja: To fakt?? Ja ze kelova s parkom.
O: Kedy mu date surodenca??
Ja: Hned ako miniem kralika v mrazaku.
O: No mileny je. Lubite ho??
Ja: Radsej mam jazvecika, ale no co uz, na paprike ho neviem urobit.
Park. Maly zaveseny o moje litko a najviac ako sa da krici MAMA, MAMA a pyta sa na ruky.
O: Vy ste maminka??
Ja: Nie, kulisarka z Vysnych Ruzbach.
Vytahujem piskotu z teglika a znama:
O: Jezis, Ty mu davas cukor??
Ja: Hej, kocku, ale len ked erdží.
O: Ides so mnou na nosicsky festival??
Ja: Nie dík, teraz nemam energiu vlacit sudy s pivom na vysokohorske chaty.
O: A Ty si uz hodne stara rodila, ze??
Ja: Nie, v osemnastke, ale zabudla som ho na povale v skatuli od lyziarok
Dobra si 😁🤣 mne sa to paci, my tak tiez casto ironicky, sarkasticky riesime s inymi. Napr ked neposluchaju, pytame sa: su tu kamery, ked ich zderieme, ze ci nas nenahlasia na socialku, policiu atd. Hlavne pred rodicmi nasimi, ti z toho su dostatocne zhrozeni 😂
@evittam zabila si 😂😂😂😂 skoro som zomrela
@evittam akože myslela som že na mňa teraz neplatí v tehotenstve že by som plakala pri telke alebo tak lebo zatiaľ sa mi to nestalo .. ale ako som si prečítala toto tak plačem ešte teraz 😀 😀 😀
@guiseppinka
@sapetka
@katushka121
Ja som sa tiez včera nasmiala.
Clovek aby sa uz aj bal daco opytat precitlivenych mamiciek🙂
Ja zatiaľ dieťa nemám ale irituje ma otázka a čo to bude? (čakáme v novembri). odpovedam: dieťa- dve ruky, dve nohy...🤦🏻♀️
Ja si myslím že to vzniká často aj z materskej demencie a z toho že rozprávame v kuse na deti a len o deťoch. Ale tiež sa zvyknem zasmiať na týchto rečiach. Hlavne na tom keď starí rodičia už zabudli a budú tvrdiť kedy a ako a čo deti robili a nerobili. Ale podľa mňa aj my také budeme.
A moje obľúbené je tiež: ako sa po materskej vrátiš do práce? Fakt, neviem, asi autom...
Mne ked niekto zacne za maleho ze preco toto a hento tak poviem lebo. A ked nepomoze tak poviem, povedz to malemu lebo mna neposlucha, mozno teba posluchne a zacne rozpravat tlieskat kakat do nocnika atd.
ano niekedy sa mi to stane, zvacsa sa na tom potom spolocne zasmejeme a druha strana sa uvedomi 😉 len moj nedostatok je, ze nie vzdy ma ironicka odpoved napadne..
@evittam 😂😂😂😂 to si musim zapamatat, uzasne.. daj este prosim nieco na otazku "pokom ma kucerave vlasy a je taka sneda?" 😂
@jana_eyre_2 po ibim maigovi, ale nevravte to manzelovi 😂😂
Nie.nie somironicka .som rada ze sa niekto zaukima o moje deti.nebudeme sa bavit o jadrovej fyzike.ked som mama..sama sa opytam na plienky.jedenie....jeden stary profesor nam v skole povefal...budte radi ak sa ludia o vas zaujimaju.nemusi to tak byt navzdy.stary bol.asi vefel o com hovori
..takze kludne bud ironicka a nabufuce sa ta uz nik pytat nebu..ak toto chces tak nechsapaci
Ja patrim k tym jednorozcom, co im nijake otazky na deti nevadia, ani tie "kriticke" 😆 ale keby mi niekto takto ironicky odpovedal, hned by to bol moj oblubeny clovek, mam rada pohotove vtipne reakcie 😄
@homolca ako dcéra je celkom tabuľková, čiže s kritikou som sa nejak nestretla. Samozrejme od mamy Ano, že sme už v tom čase plienky nemali(dcéra bude mat 17 mesiacov) a jej normálne poviem, že nech má nebuzeruje, že je na odpliekovanie cas(som tehotna, lepsie mi dat okakane dieťa do vane a vysprchovat ju ako má má napínať pri pucovani serbla. Chodíme casto autom, takze vôbec Netúžim potom, aby mi pocurala 500eurovu autosedacku, či vonku riesit nejaké “nehody” a pod.. budem ju oducat od plienok, keď bude mat 2 roky a hotovo(samozrejme, že v izbe má dva serble, posedí si na nich, dávame tam maca, ale ja ju teraz silou mocou nebudem znasilnovat)