Ahojte maminy. Ako sa staráte o brckave vlásky vašich detureniec? Moja 4 ročná, keď jej vlasy umyjem a rozcesem ma vlásky super, ale ďalšie dni keď ju len tak nasucho cesem, má to ako majster N, keď ju necesem robia sa jej od spania drediky 🙈🤦♀️ nechcem jej vlasy umývať kvôli tomu zas každý deň, vrcholne to neznáša a dlho sme s nou bojovali aby si vôbec dala umyť bez cirkusu vlasy. Dávate nejske prípravky tak malým deťom na ich jemne vlásky, či nechávate tak a ake sú také sú?
Nastuduj CGM curly girl metóda, umyjes šampónom, na mokré dáš kondicionér, mokré s kondicionérom uceses, zmyjes kondicionér, vlasy zabalis do starého trička (nie uteráka), nesuchas vlasy, už neceses, len prstami jemne s tričkom vytlačis vodu a nechať uschnúť,.... suché na druhý deň necesat až do ďalšieho umývania, používa sa len sprej na hydratáciu
@mauduska presne toto jej robím keď ju rozcesem aby znova chytili ten pekný tvar. Len som chcela vedieť ci je aj nejaká specy starostlivosť o také vlásky 🙈😁 alebo nieco čím by som sa vyhla tomu strapatemu hniezdu potom 😁
@marcellka32 super 🙂 vyskúšam aj tento spôsob, znie to super celkom. Kondicionér sme veru ešte neskúšali
@petrisa213 Ja mám kučeravú dcérku. Na mokré vlasy kondicionér bez silikónov, ale ja už nezmývam. Vtedy rozcesem. Nechám volne uschnut a rozcesavam až pro ďalšom umytí. Hlavne nerozcesavat každý deň, potom kučeravé vyzerajú ako chemlon. Môžeš obcas dat olej na hydrataciu, kucerave vlasy sú všeobecne suché.
Dobrý deň vedela by som vám doporucit šampon na prírodnej báze
Kľudne viac info v súkromnej správe
Nastriekať ich niečím na rozčesávanie pre deti alebo čistou vodou si neskúšala? Mne to pomáha.