Ahojte. Baby koľko ml vypijú vaše 4 mesačné deti? Mne je malá stále nespokojná. Vyspinká sa ako keby niekedy pol hodinku niekedy 2h, napapa sa, kaka, prdká. Možno aj zúbky. Neviem už ako si jej nespokojnosť mám vysvetliť a začínam byť s toho na nervy... Tak skúšam, zisťujem všeličo. Ďakujem.
@tramtada31 nie, od narodenia nie. Prvý mesiac som ani nevedela, že ju mám. Druhý ešte taký no že dal sa. Ale postupne to ide dole vodou.
moja dcéra bola presne taká...podľa peditra to bol taký typ dieťaťa...Trvalo to rok kým to ako tak prešlo...
@deti95060810 to ste ma potešili 😁
@kikimon88 aj moj bol taky, vela som chodila von v kociku, tam spal. Inak doma chvilu vydrzal v hrazdicke a hned vresk. Tak furt nieco, ruky, cicik a dookola. Holý bol rád 😁😁
A teraz ma 8 mesiacov a uz stojí, lozi, sedi vsetko takze uz sa musime aj hrat a furt vyzaduje pozornost... ais také dieta no 😂🤷🏼♀️
@kikimon88 aha, citala som o vývojových skokoch a tu je vaše obdobie https://www.lepsispanokbabatiek.sk/vyvinove-sko...
@tramtada31 veľa som o tomto čítala lenže toto nám začalo zlým spánkom už keď mala dva mesiace takže neviem či je to ono...
@kikimon88 má to od narodenia tu nespokojnosť? Inak dcere už v tom 4 mesiaci začal rast prvý zubok, čiže my sme kontinuálne presli z kolík do zubov, ktoré jej rastli do 2 rokov😀