Sťahovanie v zlej situácii.

tehotna85
30. mar 2020

Baby ...mám otázku neukamenujte ma..spory medzi nami teda mnou a manželom a mamou vyústili do vážnych sporov ....neviem co ďalej....mama s manželom sa neznesu a neviem ako ďalej či odísť v tejto situácii no iné východisko asi nie je lebo sa nám rozpadne kvôli tomu rodina....

tehotna85
autor
30. mar 2020

Podotýkam máme male 10 mesačne dieta

pribinak
30. mar 2020

@tehotna85 aj v Biblii sa píše, že dieťa odíde od rodičov

Ale nenapisala si čo sa vlastne deje

tehotna85
autor
30. mar 2020

@pribinak tak mama sa neznesie s manželom....byvame u mamy...manžel je svojský no úžasný otec aj ho milujem tu je to ok....sestra sa odsťahovala a ja som ostala cm v rodičovskom s manželom...začali sme ako tak prerabat...no problém že mama sa začala nenávidieť včera sa začala hadka kvôli vysavacu vyostrila až do toho že začala vyhadzovať manžela..nechcem jej ublížiť no sme rodina...ale teraz keď zúri ten vírus...neviem...hľadala som podnajom no neviem čo

lubkavargova1
30. mar 2020

pola mna ten vysavac je najmensi problem a to bola len ta povestna posledna kvapka...tam je toho viac, len si to priznaj.

pribinak
30. mar 2020

@tehotna85 mladi majú bývať sami

fatima99
30. mar 2020

naco sa chcete takto trapit? ked mate kam a mate na to financie tak sa isto odstahujte

tehotna85
autor
30. mar 2020

@lubkavargova1 to je jasné to by bolo na dlho to bola zamienka..je pravda že manžel je svojský ...No ľúbime sa

tehotna85
autor
30. mar 2020

@fatima9 ja som chcela vedieť názor že V tomto období vírusu...nikam nechodíme a potom byť vydenzifikovat by sa mohlo ísť nie?

jaskolka
30. mar 2020

Veď aka mate možnosť, tak sa odstahujte, očividne už dlho tam sú problémy,len teraz, keď ste dlhodobo zavreti doma, tak sa to vyostrilo.
A dezinfikovat ako co myslís, byt, do akého pôjdete?Veď klasika, utries kľučky, vypínače, umyjes okná,povysavat.

pribinak
30. mar 2020

@tehotna85 ale prosím tá. Normálne upraces a bývaš

smejko25
30. mar 2020

@tehotna85 nechapem chces opustit manzela kvoli mame ?

tehotna85
autor
30. mar 2020

@smejko25 nie to ani náhodou len či neriskujem niečo...nechcem ho opustiť....my medzi sebou vážne problémy nemáme ak sa hadame len kvôli mame

basullinka
30. mar 2020

Jasne, ze sa mozte prestahovat aj teraz. Nasadite ruska, rukavice, byt vyumyvas, vydenzifikujes a byvate normalne. Ked budete dohadovat byt dohodnite sa, ze pridete v ruskach, rukaviciach.

tehotna85
autor
30. mar 2020

@basullinka no presne to som chcela ...že neriskujem veľmi?...tak ideme do toho ..

kiki68
30. mar 2020

Odstahujte sa a mamu iba vidavaj kde tak na navstevy. Casom sa to utrasie aj s nou. Teraz ide o to, aby to neznicilo rodinu. Radsej jednoizbak ako riesit taketo nervy. A cistoty sa neboj, normalne to umyjes ten byt a stahujete. Ako niekedy su taketo situacie dobre na radikalne riesenia.

martinuska
30. mar 2020

Existuju aj firmy co vam pridu chemicky vydenzifikovat byt, potom si to len normalne upraces. A byvas.
A brat je realiťak, a normalne ide si urobit obhliadku. Ruska, rukavice, dezinfekcia.

basullinka
30. mar 2020

@tehotna85 nie neriskujes, ked dodrzis vsetky vsemozne opatrenia, dohodnes sa napr. S majitelom bytu ake opatrenia spravite, spytaj sa ci niekde boli, ubezpec ho, ze vy ste neboli nikde. A vezmite si najnevyhnutnejsie veci, nemusite uplne uplne vsetko a potom ked sa to s koronou utrasie, tak si veci zoberte. Aj ked je tu korona, tak nas zivot ide dalej a lepsie to takto poriesit, akoby ste sa s manzelom a mamou tam mali pozabijat.

janinah
30. mar 2020

Takym ubezpecovaniam kto kde bol ci nebol by som neverila.teraz by som vydrzala tam kde ste hoc aj na klincoch.cim menej ludi stretnes tym lepsie...chytit koronu "pre vysavac" dost blbe...

timetotime
30. mar 2020

myslim, ze nic neriskujes, keby ste ostali tak riskujes rozpad vztahu, ale takto sa da postarat o to aby ste sa odstahovali a aby to bolo aj bezpecne neboj sa nic 🙂

lubkavargova1
31. mar 2020

No ano, ale preco sa ta situacia vlastne az tak vyhrotila? Preco byvate u maminky? Tieto otazky si polozte a podla toho konajte. Mozete sa yhovata, ze manzel je svojsky, ale vy sa vlastne lubite a je fantasticky otec. A vlasnte nikto z vas nema vlastne sukromie. Ani mama, any vy, ako rodina. Drzia vas tam financie, ze?

zdenkatv3
31. mar 2020

Podla mna sa da prestahovat v pohode aj v tejto situacii. No nesnazila si sa ich nejako si zmierit? Vie o tom tvoja mama, ze chcete odist? Svojsky... Co to vlastne znamena

tehotna85
autor
31. mar 2020

Tak ostali sme bývať tu áni nie z finančnej situácie...No aby mama v podstate nebola sama. Na začiatku bolo všetko ok....no to manžel robil v zahraničí a tak mama odišla do zahraničia. Tak to bolo v pohode. No teraz sa natrvalo vrátila a vidím až teraz tu situáciu. Napr hľadá staré železné ploty čo boli vyhodené ešte keď bola doma no vždy sa niečo nájde. Moj manžel je svojský tým ako to povedať niekedy keď odpovie akoby odvrkoval a ona sa vždy uráža..On si toho nie je vedomý...ako ma aj on chyby jasné aj ja...No nejde to dokopy.A teraz navyše manžel je na marodke ...Tak sme všetci doma