Dnes pri prehliadke mi lekarka povedala,ze by som mala stahovat predkozku,lebo vyzera to zalepene,ze nas asi posle na urologiu. No mne to pripada ,ze je to proti prirode,aby som mu to natahovala,az tak ako ona mi to ukazala..A vzlast ,ked je zacal revat pri tom.Mate neake rady,alebo skusenosti ????
@janettdamian podľa mňa sa to až tak neuvoľni.. síce som sa o Tom rozprávala len s 2 chlapmi, ale obaja potvrdili že mali s tým v puberte problémy, keď to skúšali prvé razy.. že ich to proste bolelo
@s_a ťažko povedať, z okolia viem, že mal ísť chlapec(8-9r.)už na operáciu a uvoľnilo sa. Dokonca on to mal zjazvené, lebo mu to nasilu uvoľňovali ja už neviem ako 2-3 ročnému
Nemam tieto problemy lebo som mubyo od narodenia natahovala len tak jemne co ma koza pustila,bez bolesti,ani raz mu yo nevadilo,naozaj som nepretahovala len natahovala predkozku a dnea ma rok a otvor uz na 1 cm natiahnuty.Pomalicky.Operacia ti pripada prirodzenejsia?Lebo je mozne ze bude nutna ak mu nepomozes teraz.
stahuj predkozku ako kazala lekarka
My sme nasho naucili cikat postojacky a stahujeme pri tom prirodzene aby vsetko dokvapkalo a uz si drzi pipiho obcas aj sam, tak podla mna to prirodzene sa nauci natahovat aj sam a postupne sa uvolni.🤷🏼♀️ Tiez pri kupkani sem tam ponaťahovať a naucit ho aby si to tak umyval sam. 🙈 Asi by som to riesiela az vo vyssom veku a nie tak male dieta posielať hned na operaciu.
@alenamihal nestahuj mu ju nasilu, pod tečúcou vodou len jemne akoby otvaraj, casom by mala povoliť. Su na to aj krémy. Je veľmi skoro ho trápiť u urologa, ma ešte čas aby sa mu to úplne pretahovalo.
Od 3 mesiacov stahujem
ja som bola dnes na preventívke, bude mať už 9 rokov a nemá to úplne na 100% stiahnuté. Dr. povedala, že v pohode, postupne sa to uvolní aj samé vplyvom hormónov, puberta. Naša dr. to vôbec nerieši ak nemá dieťa zdr. problémy kvôli tomu