Sťahovanie predkožky

28. aug 2024

Ahojte sťahujete chlapcom predložku od narodenia? Alebo nastahovat a nechať tak ?

simona92101
28. aug 2024

Nie,nic nestahujeme,pri kupani umyjem,a nic nerobim.syn ma 8 m,vo vani uz si sam chyta,pohra sa.

katarinaba
28. aug 2024

Ja som nestahovala. Az boli starsi som im povedala, ze si ju maju postupne stahovat pocas kupania. Ziadne nasilne, kolko ide, aby ich to nebolelo. Zo zaciatku som ich sledovala, neskor len sem tam pozrela. Dnes sa uz len opytam, ci to ide.

autor
28. aug 2024

Ďakujem vám 🙂

anavixy
28. aug 2024

Od narodenia URCITE nie. Do 3r sa odporuca neriesit, minimalne do roka absolutne nestahovat, potom je to uz na rodicovi, nemusi sa a ked, tak len jemnucko pocas kupela v ramci hygieny a ako zeny pisu, idealne naucit to rovno chlapcov, len oni vedia co je ok a co uz je prilis.

autor
28. aug 2024

@anavixy ďakujem 🙂

really8
28. aug 2024

Ano stahujem od narodenia. Pomalicky postupne. Kazali v porodnici aj pediater.

luckaiza
28. aug 2024

my sme postupne pomaly stahovali aj pri jednom uz ma 10 a teraz pri druhom bude mat 4 roky, pri starsom nam to kazal aj urolog, mal to prirastene a museli sme riesit a teraz mladsi, urolog mu pekne pomaly stiahol a stahujeme dalej a ma to teraz uplne v poriadku ..ale je to na kazdom, niekto problem nemusi mat a niekto ano aj ked stahuje ...je to individualne 🙂

beata_k
28. aug 2024

Nestahovat. Ma to svoju fukciu a dovod preco je zlepena. Info najdes na nete. Len v ramci hygieny.

gumkac19
28. aug 2024

Nikdy sme nestahovali, teraz má 4.5r a stiahne si sám pri umývaní ide pekne dole

kikusenka1
28. aug 2024

Tam sa rozchádzajú aj názory pediatrov .. každý vravi inak

hariet
7. sep 2024

Urcite nestahovat.