Ahojte sťahujete chlapcom predložku od narodenia? Alebo nastahovat a nechať tak ?
Ja som nestahovala. Az boli starsi som im povedala, ze si ju maju postupne stahovat pocas kupania. Ziadne nasilne, kolko ide, aby ich to nebolelo. Zo zaciatku som ich sledovala, neskor len sem tam pozrela. Dnes sa uz len opytam, ci to ide.
Ďakujem vám 🙂
Od narodenia URCITE nie. Do 3r sa odporuca neriesit, minimalne do roka absolutne nestahovat, potom je to uz na rodicovi, nemusi sa a ked, tak len jemnucko pocas kupela v ramci hygieny a ako zeny pisu, idealne naucit to rovno chlapcov, len oni vedia co je ok a co uz je prilis.
@anavixy ďakujem 🙂
Ano stahujem od narodenia. Pomalicky postupne. Kazali v porodnici aj pediater.
my sme postupne pomaly stahovali aj pri jednom uz ma 10 a teraz pri druhom bude mat 4 roky, pri starsom nam to kazal aj urolog, mal to prirastene a museli sme riesit a teraz mladsi, urolog mu pekne pomaly stiahol a stahujeme dalej a ma to teraz uplne v poriadku ..ale je to na kazdom, niekto problem nemusi mat a niekto ano aj ked stahuje ...je to individualne 🙂
Nestahovat. Ma to svoju fukciu a dovod preco je zlepena. Info najdes na nete. Len v ramci hygieny.
Nikdy sme nestahovali, teraz má 4.5r a stiahne si sám pri umývaní ide pekne dole
Tam sa rozchádzajú aj názory pediatrov .. každý vravi inak
Urcite nestahovat.
Nie,nic nestahujeme,pri kupani umyjem,a nic nerobim.syn ma 8 m,vo vani uz si sam chyta,pohra sa.