Mamicky urobila som niekde chybu vo vychove?
4,5rocna - nieje to vytahovanie sa -pre rypacky nase konikovske , len aby ste obraz mali, je sikovna v skolke ,podla ich slov vyvojovo dopredu, bezproblemove dieta s jemnym vzdorom ,nic hrozne, typicke pre tento vek.
ALE: pridem pre nu do skolky,zrazu jak 100certov ,ideme same do detskeho centra je ako anjel , ideme s kamoskou plus inymi detmi , umrncana ,urevana je. Nie stale ,najprv sa hra s detmi potom pride k stolu robi zle, mrnci,keby sme same boli ani ju to nenapadne.
Je to normalne ?preco to dieta robi?
Viem ze dieta vypusti paru ked je doma zo skolky , ale toto je zvlastne ze ked sme same je to anjel a ked nie je to cert🤣
Aj moj 3,5 rocny syn sa sprava horsie, ked je niekto u nas...ked sme samj, je to lepsie. Tiez neviem, preco
No aj keď si ju vsimas, potrebuje zaujať, ty si s ňou stále, kamoška je mimoriadna, preto sa pred ňou predvádza. Aj moje deti idú pekne za ruku, v obchode pozdravia, atď...a keď niekoho stretneme, zarozpravam sa, už sa predvádzajú, buď robia zle, alebo šaškujú.
Moja sa tiez rada predvadza robi srandicky mysli ze je zaujimava dokazuje stale viac a nakoniec to skonci revom
Tak mi odlahlo dakujem mamicky tak je to „predvadzanie sa“ to som rada 😅 ozaj som si myslela kde som chybu spravila🙈
@tosomja 🙈🤣
@slavomira236 uj😓😓
Pozornost.
Syn sa choval rovnako. V skolke su jasne pravidla tam sa musi posluchat ziadne diskusie. Doma to tak nemal takze bol neprijemny rozkazoval vyplakaval vydieral....brala som ako vypustenie pary ako pises
@zabka79 ☺️☺️
Este dodam neignorujem ju ,zeby pozornost vyzadovala . Preto by som bola rada o vysvetlenie takehoto spravania sa…Dakujem