Ahojte, maličká má 1 rok, kúpila som jej spací nožičkový vak, vnútro je minky. Dnes som jej ho dala prvý krát, pretože kedykoľvek sa v noci zobudím, ona je vykopkaná a studená. No a teraz je úplne spotená na zatylku, zvyšok tela je normálna teplota. Mám jej ho dať preč? Pod ním má overalové pyžamko. Ďakujem za rady.
@zuzka341 Mozes ju dat spat iba v plienke a vaku. Alebo vymenit vak. Neviem, aky teply je ten vas, no my aj v zime pouzivame len letny, nie uplne tenky, ale taky len minimalne zatepleny. Tie zimne mi pripadaju strasne hrube, mozho do nejakeho domu, kde je cez noc 15°C alebo menej.
jasné, daj ho dole ... pyžamkový overal jej na spanie úplne stačí
@marianarem no on nie je vôbec hrubý. Je to vlastne len minky deka, ešte som si vravela fajn, nebude jej horúco a dnes bum. No dala som preč, nožičky aj telíčko mala teplé tak akurát. Musím niečo vymyslieť. Ale dakujem pekne.
@zuzka341 kolko tog mas ten spaci vak? A kolko stupnov v izbe? Podla toho sa ma aj babatko obliekat. Ja pouzivam spaci vak od narodenia a som spokojna. Urcite su to neni vyhodene peniaze, len treba si najst to spravne oblecko do toho. Dufam pomoze.
@srferreira teda ako hľadám tak hľadám na tej stránke som nič také nenašla. Pomôcka super, ale vôbec neviem na čom vlastne som 🙈😂
Ahoj, naša keď spala v tomto vaku, ale vnútro nemáme minky je to nejaká iná látka, mala len body s dlhým rukávom lebo inak tiež bývalá spotena. A ak je moc spotena určite ju s toho vyzleč aby sa neprehriala.