Spotené dieťa v spacom vaku

zuzka341
23. sep 2021

Ahojte, maličká má 1 rok, kúpila som jej spací nožičkový vak, vnútro je minky. Dnes som jej ho dala prvý krát, pretože kedykoľvek sa v noci zobudím, ona je vykopkaná a studená. No a teraz je úplne spotená na zatylku, zvyšok tela je normálna teplota. Mám jej ho dať preč? Pod ním má overalové pyžamko. Ďakujem za rady.

tehotna40
23. sep 2021

Ahoj, naša keď spala v tomto vaku, ale vnútro nemáme minky je to nejaká iná látka, mala len body s dlhým rukávom lebo inak tiež bývalá spotena. A ak je moc spotena určite ju s toho vyzleč aby sa neprehriala.

marianarem
23. sep 2021

@zuzka341 Mozes ju dat spat iba v plienke a vaku. Alebo vymenit vak. Neviem, aky teply je ten vas, no my aj v zime pouzivame len letny, nie uplne tenky, ale taky len minimalne zatepleny. Tie zimne mi pripadaju strasne hrube, mozho do nejakeho domu, kde je cez noc 15°C alebo menej.

patka06
23. sep 2021

jasné, daj ho dole ... pyžamkový overal jej na spanie úplne stačí

leniel
23. sep 2021

@zuzka341 nožičkové vaky sú super, my sme zainvestovali do merinového a v tom takéto prehriatie nehrozí 😉 ak máte dosť teplo v spálni, skús zajtra len bodynka a ponožky.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzka341
autor
23. sep 2021

@leniel no skúsim. Kúpila som zo stránky lepší spánok bábätiek, no teraz sa bojím že som vyhodila 44 eur do luftu 😐. Ďakujem

zuzka341
autor
23. sep 2021

@beata_k aha to som ešte nepočula, možno by sa ten moj nový dal prešiť. Google mi moc neporadil, vieš mi dať foto prosím?

zuzka341
autor
23. sep 2021

@tehotna40 už je vonku. Ďakujem moc.

zuzka341
autor
23. sep 2021

@marianarem no on nie je vôbec hrubý. Je to vlastne len minky deka, ešte som si vravela fajn, nebude jej horúco a dnes bum. No dala som preč, nožičky aj telíčko mala teplé tak akurát. Musím niečo vymyslieť. Ale dakujem pekne.

leniel
23. sep 2021

@zuzka341 my máme ten merinový slovenskej slowfashion značky Vačice - ten stál dvojnásobok, ale teda užívame ho dennodenne od roka až doteraz - bude mať 3.

zuzka341
autor
23. sep 2021

@leniel áno, pozerala som tie vaky aj tam, len tie ceny 🙈. Ale zas pokiaľ je naozaj využívaný denne, tak je to dobrá investícia.

srferreira
23. sep 2021

@zuzka341 kolko tog mas ten spaci vak? A kolko stupnov v izbe? Podla toho sa ma aj babatko obliekat. Ja pouzivam spaci vak od narodenia a som spokojna. Urcite su to neni vyhodene peniaze, len treba si najst to spravne oblecko do toho. Dufam pomoze.

zuzka341
autor
23. sep 2021

@srferreira teda ako hľadám tak hľadám na tej stránke som nič také nenašla. Pomôcka super, ale vôbec neviem na čom vlastne som 🙈😂