Spln - vplyv na denný spánok bábätka

lily_279
6. jan 2023

Ahojte. Máte niekto skúsenosť so zhoršeným spánok dieťaťa počas dňa v čase splnu? Dcérka 7🌙 doteraz krásne zaspávala cez deň, no posledné 3-4 dní je to strašné 🤦‍♀️ myslíte, že to môže byť splnom? Či to je hlúposť? 😁 Zúbky ani choroba to nie sú.
V noci spí normálne ako vždy 🤷‍♀️

kittykat22
6. jan 2023

moze byt. Nas syn bol pri splne namesacny. Ja som nikdy neverila ze mesiac akokolvek ovplyvnuje spanok - pretoze na mna to ucinok nema. A syn skutocne pocas splnu behal po nociach po byte a nieco rozpraval alebo nosil. Rano si nic nepamatal. Paradoxne vzdy ked bol spln - zvlastne. Ale vzdy max 1-2 noci, viac nie.
U teba to ale moze byt tym, ze dieta zacina mat sny. Skus sa pozriet online kedy zacina mat dieta sny - viem, ze tam moze byt zlom v spanku. Niesom si ista, ale malo by to byt az okolo 1.5 roku

tamvtme
6. jan 2023

Ja som tiez na to nikdy neverila az kym som nemala dieta....vlastne ona uz v bruchu reagovala, 2x som bola na pohotovosti, lebo dieta bolo prehnane akcne v bruchu a mne priserne tvrdlo....a az spatne som.zistila, ze vzdy sa to dialo den pred a prvy den splnu...a aj po narodeni tieto dni vzdy horsie spala....

lily_279
autor
6. jan 2023

Ďakujem za odpovede, som kúsok kľudnejšia
, že to môže byť tým a zachvíľku to prejde 😁 snáď. Keď som bola malá tiež som bývala namesačná, možno to teda zdedila 😁

cimage
6. jan 2023

Ano moze, vsetky moje deti reagovali na spln aj nov. Dovtedy som vobec neriesila fazy mesiaca. Takto som mala a mam prehlad 😁.