Ahojte môjmu dvojmesačnej bábätku sa najlepšie spinká na mne, väčšinou ho tak len chcem uspať ale potom zaspím s ním, chcem sa opýtať či mu môžem nejako ublížiť keď ho tak mám . ďakujem za odpvede
@pribinak mozno to nie je dobre na chrbticu dietata ma napadlo..
@petkasaurus ale veď tak nespí celé dni a noci
Ja som prvé 3 mesiace nevedela preložiť svoje dieťa po zaspati. Bola ihneď hore!!! Tak som si ju niekoľkokrát nechala na sebe. Bruškom na mojej hrudi. Ja som si ľahla a kukala film, ona si na mne spinkala
Ja by som sa bala,ze sa nejak otocim v spanku a maleho zhodim alebo cosi. Ved predsa aj my spavame tvrdo a hybeme sa v spanku. Neviem ale fakt by som sa bala. Odporucam ti kupit si satku. Zaviazes si malickeho a budes normalne mobilna.
@helen334 Nad tymo som aj ja uvazovala, ze vsade pisu ze novorodenec by mal spat sam v postielke a na chrbte koli nahlej smrti novorodencov. Tato nastava koli pehriatiu, alebo zlemu dychaniu a oboje sa moze stat skor ked lezi na mne ako ked lezi v postielke. Ale aj nas syn tak najradsej spaval a stale tak najradsej zaspava a to ma uz 2.5 roka. My sme ho nechali spat na nas a v naruci, len ak sme my boli hore. Bali sme sa spat s nim, ked sme uz boli ospali, prekladali sme ho do postielky.
Nad tym ze nema chrbatik rovny, by som sa netrapila. Deti spia tak neskutocne pokrutene a vobec im to nevadi.
@helen334 neviem si predstaviť že ako by di takto mohla dieťaťu ublížiť
Fakt neviem