Milé maminky, poradte,moje bábätko spí výlučne na rukách, kočík nehrozí a nemôžem ju ani len preložiť na posteľ.Ešte len skláňam k posteli a už je hore alebo aj keď spí,tak do dvoch - troch minút je hore. Proste nechápem.Niekedy,keď som ju zaborila do vankúšov,aby mala pocit,že je na rukách,tak to pomohlo a spala aj 2-3 hodiny.Teraz nič.Nepomohlo ani nechať vyrevať.Prosím,poraďte nejakú fintu...
máme baby nosič, ale neviem si dobre predstaviť, že keď zaspí, ako ju vybrať, či ju nechať spať v tom? lebo na rukách ju už nevládzem nosiť.
@timkuska ja som mala skusenost, ze ked zaspi, tak po cca 10 minutach uz mal tuhy spanok a nezobudil sa,ked som ho prelozila. davala som do kocaka, mala som velku priestrannu vanicku a spravit tam babatku utulno. ked sa dobre citi "zovrete" vankusom, tak ho tam dat tak .ak je este male, do 3 mesiacov, tak nechat a aj uspavat v perinke, zavinovacke. na kade dieta plati nieco ine.
zalezi asi na veku , ale hlavne mysli aj na seba . Ak nevladzes treba to nejako vyriesit. My sme mali taketo obdobie a zaspavali sme s placom , chvilku plakala chvilku som nosila. Ale preslo to, drzim palce.
Maminky,ešte sa spýtam,či ste mali problém aj v noci.Nevyspim sa ani vtedy.To isté ako cez deň,každú polhodinu sa budí a ja musím vstať,vziať ju na ruky a kolísat,keď konečne zaspi,o chvíľu sa kolotoč opakuje.Som zúfalá a riešiť to tak,že manžel bude doma a ja 100km od neho pri rodičoch,tak to teda nechcem.Už neviem čo robiť... ☹
Ale keď ona ináč nechce spať,už som ju nechala aj vyplakať,nepomáha nič a keď ju vezmem na ruky hneď sa upokojí a zaspi.V noci si nemôžem dovoliť,aby vrieskala.Uspat ináč ako na rukách už skúšali aj rodičia,všetci to vzdali...
ahoj,ako si wyriesila spanok na rukach?lebo my mame tento isty problem,alo by som citala o nas.u na to takto trwa od mesiaca ziwota maleho.tiez sme skusili kadeco a uz mi je na jeho wek trapne,ze takto spawa.