Spinkanie 3 mesačnej dcérky na brušku

m4
21. sep 2012

moja dcerka bude mat 3 mesiace a vylucne zaspinka (a spi) na brusku. Problemom vsak je spinkanie v kociariku. Vyskusala som uz vsetko mozne, ale kym ju nepretocim na brusko tak nezaspi. Na kratke prechadzky sa mi osvedcilo "vajicko" ale aj tam krici, ked na nu pride spanie a hlada si miestecko. spinkaju aj vam deti na brusku ?

sissy27
21. sep 2012

@m4 mne malá tiež spávala na brušku prakticky od narodenia, ale v kočíku v pohode zaspala aj na chrbte... to vajíčko by som neodporúčala na nič iné, ako na prepravu autom, nie je to práve najvhodnejšia poloha 😖 nevidím problém v tom, aby si ju aj v kočíku dala na bruško, ak je to jej pohodlné a chce spinkať, keď sa preberie a bude chcieť pozerať na obláčiky, tak ju otočíš 😉

klincek
21. sep 2012

nechat ju spinkat ako chce. ak sa bojis SIDS, v postielke mas urcite monitor 😉 ..a pokial by si mala strach aj pri kocikovani, tak existuje aj monitor na plienku-len jej ho budes musiet pripnut dozadu, ked spi na brusku 🙂 . ale myslim, ze v kociku take velke nebezpecenstvo nehrozi, predsa len sa s dietatkom viac "trasie", to by malo zastave dychania zabranit.

katkas1
22. sep 2012

aj mojij spavali len na brusku, nevidim v tom ziadny problem

milka1978
22. sep 2012

@m4 jednoznačne ak chce spať na brušku tak aj v kočiariku .... predsa len bábo ak má svoju vytúženú polohua pritom ešte čerstvý vzduch okolo seba tak nie je nič lepšie .... tento spánok je najlepší 🙂

m4
autor
22. sep 2012

Samozrejme ze ju sledujem , vie si krasne pretacat hlavicku a na odporucanie ma pri spinkani cumlik , tiez sa snazim ju neprehrievat a podobne. V kociku vsak nastal problem, ze ked je naobliekana, kedze sa zjesenieva tak ju tlaci na bundicke zapinanie, pod bradou snurka z ciapocky. Budem musiet zhanat nove oblecko, prisposobene spanku na brusku. Alebo myslyte ze si zvykne ? Ako to znasali vase deti? V tom vajicku je to na dlsiu prechadzku trapenie. Mam pocit, ze pri kazdej potrebe (cikat a tak) by sa najradsej vyrovnala, a tak sa zlosti ....

leishmania
22. sep 2012

@m4 maly mi tiez spaval na brusku. V zime ho uspavalo to ze bol tak nababuseny v overali vo fusaku a to ho uspalo aj na chrbatiku, ale spal tak aj tak kratsie aj ked tak rychlo zaspal. Doma na brusku spaval najlepsie