Spinkanie 2-mesačného bábätka

kilk
1. aug 2022

Ahojte mám 2 mesačného chlapca a nechce spat cez deň 🙈 spi maximálne 15-20min a hotovo a stále papa
Ale zato celu noc prespí o 22:00 zaspí a ráno sa zobudí okolo 6.
A nechce spat ani v kočíku a ani v šatke tiež len nachvilku ale hneď sa zobudí hneď ako prestanem chodiť s kočíkom. A niekedy sa stane že ani v kočíku nechce vobec byt.

pribinak
1. aug 2022

@kilk no však ti krásne spinka v noci. Pokial neplače a nejeduje sa tak je ok že je hore

viestta
1. aug 2022

V týchto horúcavach je bežné, že sa nedá spať ani malým detom. Krásne spinka v noci, čo by za to niektoré mamy dali.

elis248
1. aug 2022

Môj od narodenia totálny nespavec. A nechcel ani ležať na chrbáte, vtedy jačal a jačal. Ani v kočári, ani v postieľke, iba na rukách, žiadny nosič ani šatka. A keď na rukách tak som nemohla sedieť, to neznášal. Pracne som ho uspávala, za 1,5 roka som vystriedala asi všetky druhy uspávania, na fitlopte, na rukách a prechádzať sa, na prsníku pri papaní, kolísanie v kresle, držanie za ruku, spoločné spanie,... Pričom to čo fungovalo včera, už nefungovalo na druhý deň. Vôbec som ani prvý rok nemohla kočíkovať, to bol iba rev. Pomohlo mi také to hojdacie kresielko, tam vedel vydržať cca polhodinku a obzeral sa, tak som mala chvíľku čas. A vôbec som si ho tak nenaučila ako to niektorí hovoria, on bol proste nespokojný nech som robila čokoľvek. Prijala som, že má takú povahu a už som to viac neriešila.

beata_k
1. aug 2022

@kilk No ano, v noci ti spinka dobre....ale...na 2 mesacne, je to zalostne malo. 2 mesacne dieta ma prespat 14-17 hodin a nie 8 hodin. Mas satku dobre uviazanu? Citi sa v nej dobre?

petamich
1. aug 2022

asi ta nepotesim ale mali sme to iste, nuz tak som sa prechadzala 🙂 bezne som za den nachodila 10km a okolie uz poznam asi podobne dobre ako postarka, do placu mi bolo, ked som mala zasa ist von a mne teda ani v noci nespal dobre, velmi narocne obdobie to bolo ale ako prislo tak odislo a prislo ine - potom zasa kludne zaspal aj na balkone ale po 25 min. sme ho museli ist drncat kym presiel do dalsieho spankoveho cyklu a potom potiahol

terez246
1. aug 2022

@kilk Moja malá spávala 20minútovky. Má 1 rok a zlepšilo sa to. Spí už aj 30 minút. 😂

kilk
autor
1. aug 2022

@beata_k prvý krát ako som jskúšala šatku keď mal 1mesiac vnej zaspal ale teraz už nie
Jedine čo pomáha niekedy že zaspí v posteli vedľa mna na prsníku a to dokáže spat aj 2-3 hodiny ale to je výnimočná situácia

beata_k
1. aug 2022

@kilk No poskusaj este volaco, bo to je velmi malinko. Mozno nosic. Asi chce byt blizko pri tebe ked ti obcas pospi pri dojceni aj dlhsie.

kilk
autor
1. aug 2022

@beata_k asi áno
Na rukách tiež zaspí a akonáhle ho dám do postelky sa hneď zobudí alebo spi chvíľku
Ale ráno než vstane sa ešte chvíľku hraje s nožičkami aj ho počujem ako si niečo hovorí/mrmlme 😅 a potom už je stále hore

zuzinka888
2. aug 2022

Bud happy. Či si to chceš vymenit?? V noci preplakat a cez den spinkat?? Lebo aj tak to niektore mame a to uz je teda ine caffe.

andreatytler
2. aug 2022

@kilk To nestaci ze v noci spi pekne. Potrebuje aj spanok cez den, takze stale ukladaj na spanok. To ze sa zobudi po 20 minutach je normalne. Po 20 minutach sa menia spankove fazy a vela deticiek sa v tom momente zobudi. Treba ho naucit aby zase zaspal. Snaz sa ho douspat a nech spi zase dalsich 20 minut. Alebo ak uz pekne spal s tebou v posteli, tak tam ostan s nim aspon jeden spanok cez den. Treba skusat veci ale treba vytrvat pri jednej veci aspon tyzden alebo aj dva. Ono sa to nedostavi hned.

kilk
autor
2. aug 2022

@zuzinka888 ja som nepísala že mi to vadí ale myslím si že by mal hajat aj cez deň 🙂 keďže je ešte taký malinky