Mám 2mesačnú dcérku a zdá sa mi, že v týchto horúčavách spí viacej, napr. aj dnes spí od 15ej vkuse. Raz som ju zobudila na kojenie, ale sama by sa nezobudila. Aj v noci spí od 20ej cca do rána do 4ej. Bojím sa hlavne toho aby tým, že dlho spí a menej pije nebola dehydrovaná. A tiež aby mi neklesla výrazne produkcia mlieka.
Aj moje sa budia a pýtaju si piť aspoň 3 x za noc
moja spí poobede 4hod.a v noci prespí,keďže máme podkrovie,nechávam otvorené okno a aj balkon,aby sa dalo v noci vydržať 😀 keď som ju min.rok ešte kojila prespala aj 6hod. vkuse,sama sa ohlásila,že potrebuje papkať 😉
cez den vobec a vnoci no celkom dobre ale odokrieva sa 🙂
Pozor na dehydrataciu, deti sa niekedy nevedia zobudit, ani ked su smadne alebo hladne, odporucam budit na kojenie v intervaloch ako bola zvyknuta...
náš je skôr unavený, ale trvá mu dlhšie než sa uloží, je viac nervózny a placlivy.
no ja mám 6mesačného synčeka...a cez deň spí cca 2 hod max....ale noc mi prespí celú....ale vidno, že je nervózny z toho, že mu je teplo....
aj moj 4mesacny spi teraz viacej. Normalne spava hodku doobeda, hodku poobede a celu noc (cca 12h). No a teraz spi ovela viacej, dobeda, na obed, poobede 2x plus klasicky spanok nocny. 😒
moj reve furt aj ked je teplo aj ked nebolo teplo 😀 teda nespi ,alebo spi velmi malo
moja spí ovela menej a horšie ked je teplo 😒
ak sa cez deň kúpe v bazéne, tak potom poobede spí aj 3 hod, ale v noci stále pijeme, a spí horšie, má 3,5 roka a ešte nikdy sme neprespali celú noc
@nefertiti7 3.5 rocny syn este neprespal celu noc? Fu 😒
Moje deti spia na moje prekvapenie lepšie pri takýchto teplotách🙂 Ale pri takýchto extrémnych horúčavách si aj ja poobede pospím. Vyčerpáva nás to riadne...
ahoj male deticky niektore spia viac lebo su unavene, ine menej, lebo im je teplo...kazde dieta je ine, a ja by som na kojenie nebudila, podla mna, ked bude hladna sa zobudi a vypita si 😉
ahoj, malý má rok a neviem, či spí viac..... včera mi po obede spal len 1 hodinu, dnes spal 2,5hod. a v noci - to je katastrofa, budí sa každú chvíľu... nervózny je a plačlivý celý deň...
moja dcérka má rok a pol, horsie sa zaspí ale spíme vkuse od 8ej do rána do 8ej 😝
takze lepsie..... 😀
moja spinka cez obed noramlne 2hod a potom vecer lahneme o osmej pol deviatej a spinka az do rana ..
Naša malá spí oveľa horšie keď je teplo, doobeda ju musím poriadne unaviť - najlepšie v bazéne,aby mi na obed zaspala a spala aspoň 1,5 h , aj to sa hemží a zobudí sa úplne mokrá, a večer skôr ako o 9ej ju neviem uspať, ale spí celú noc, trošku nervóznejšie, lebo sa strašne potí,ale dá sa to. keď sú chladnejšie dni spinká omnoho dlhšie. Ale také malinké detičky,ako máš ty, tie to teplo unavuje omnoho viac, treba naozaj dávať pozor,aby dosť pila mliečko, aspoň kvôli pár cucnutiam každé dve - tri hodiny. keď bola naša tak malinká spávala v kočíku, dávali sme cez neho vlhkú plienku,aby aspoň trošku vlhka z nej išlo a občas aj trolinku vodičky prevarenej.
moja ma 5mesiacov a je skor unavena, niekedy je hore ledva hodinu a uz znova chce spat, aj spi dlhsie ale noci su zase otrasneeeeeeeeeeeeeeeeee...nam sa s prichodom vecera stupnuje aj teplota v byte, (30st)-nepomahaju otvorene okna,balkon...a ventil zapnut nechcem...takze tak..a je strasne nervozna a ja tiez lebo som s nou cely bozi den doma kedze von nemozme ist, takze asi tak🙂jak som vzdy neznasala zimu, tusim ju teraz budem milovat.
ani omylom 😠 cez den nespia, vecer horko tazko 20.30... a rano vstaval timi 4.55 😝 😀
u nas je to taktiez horsie. Nas krasny 3-4 hod rezim 2xdenne je fuc a teraz spime 4x za den po 30min az hodine. Niekedy mam pocit, ze nic nerobim iba kojim, uspavam, kojim, kojim a uspavam:(. Na noc nechavam otovrene okno, takze to mi spinka pekne, ale tiez mam pocit, ze sa zacina budit skor a to uz pred siestou 😒
Moja spi praveze menej, vobec sa nevie ulozit, v noci je hore kazdu chvilku ☹