Špeciálny darček pre 2,5 ročnú dcérku

martina8888
8. máj 2018

Ahojte. Za mesiac čakáme druhé babatko A kamarátka mi poradila, nech staršej kúpime nejaký super darček, že to bude mať od svojej novej sestričky. Ona kúpila synovi traktor - pojazdné autíčko a v porodnici mu dali klúče oD toho auta na bracekovu perinku. A tak spekulujeme, čo pre tú našu 🙂

tereniz
8. máj 2018

napad perfektny👍👍👍👍👍👍takto malicka urcite lahsie prijme noveho surodenca😉😉😉ale zatazko radit,ked neviem,co dcerku fascinuje,moja slapala na barbinach a teraz na LPS figurkach

tereniz
8. máj 2018

...a samozrejme este jedna dolezita vec...... ze kolko chces do toho investovat😎😝😎

guiseppinka
8. máj 2018

Starsia doniesla mojkaca a mladsia dala medveda z mase... vtedy na tom frcala

zuzkat1
8. máj 2018

my sme sa opytali starsej co jej ma sestricka kupit..chcela plysaka v taske a tak to dostala... mala 4roky ..teraz ma 8 a doteraz spomina ze to ma od sestricky👍😁

martina8888
autor
8. máj 2018

Veď to by som chcela aj ja, aby si pamatala, že to má od sestričky. Ale už máme plný byť všelijakých h hračiek, tak sa mi to ťažko vymýšľa.

dzina007
8. máj 2018

No nasmu tarsiemu bolo jedno... hlavne ze to bolo auto.. nevadi ze doma ich mal uz v tej dobe milion...

lubi40
8. máj 2018

@martina8888 nas syncek priniesol starsiemu bracekovi dinosaura. Nic extra drahe, ale dinosaure ma rad. Do teraz si pamata, ze ho ma od maleho braceka;)