Spavé 6 týždňové bábo

slamka555
29. mar 2018

Mamicky poradte :/ Mam doma 6 tyzdnove babo a zacalo byt dnes nejake ospale co doteraz nebolo :/ kojim,zltacku nemalo nema ani teplotu..ked sa prebere je usmieavy a zlaty. Ale papa len 5 minut a zaspi na ciciku :/ myslite ze mu to staci ?.,ked 10 minut cca ide len predne mlieko ( z coho sa dieta len napije :/ ) .. kaka a cika dokazdej plienky..ale mam trochu obavy kedze takyto spavy mi este nebol :/ 🙂

lubi40
29. mar 2018

@slamka555 asi ti neporadim, co sa toho spania tyka, moze byt trosku nachladnuty, alebo mozno len jarna uvana..; Ale co sa kojenia tyka, tak napr. moj nikdy nepije viac ako 10 min a vydrzi aj 4h (teraz ma 7 tyzdnov). Niektre deti proste tahaju rychlejsie, ine musia byt na prse aj 40min...

slamka555
autor
29. mar 2018

@lubi40 vdaka aj to mi pomohlo 🙂 uz som si myslela ze len moje tak kratko pije🙂 ;) uf bo dufam ze len ta jarna unava.. na poradni pribral pekne cez kilo este sa dr.smial ze to je dost na to ze len kojim ci nahodou nemam namiesto mlieka smotanu :D ;) Inak moj mava vecer aj koliky a cez den mrnkava ked ho brusko boli a dnes ani nemrnkol..zeby mu to uz prechadzalo a konecne dospaava zameskane dni ? :/ ..

lubi40
29. mar 2018

@slamka555 moze byt, mne doki vravela, ze 6 tyzden je zlomovy (po 6 tyzdni sa to pomaly zacina lepsit a do 12 tyzdna, by to malo vymiznut°. Inak ak pribral kilo za mesiac, tak urcite pije aj zadne mlieko, cize v podstate smotanu🙂

petrag25
29. mar 2018

Veru mozno je to fakt počasie, ja keby nemusim tiez z postele nevyjdem ani kvôli hladu :D