Spánok vo vlastnej izbičke

8. feb 2023

Dieta ma nocne regresie, uz velmi dlho, a na mliecko sa este stale casto budi. Maminy ktorym deticky prespia celu noc prosim poradte ako na to. Spinka Vam dietatko vo vlastnej izbicke same? alebo spi s vami? Ake umele mliecko mu davate? (znacka)

nique
8. feb 2023

Baby ti poradia. Ale ja by som to moc s tou samostatnostou neprehanala. Moje deti maju 6r a 4r a stale su s nami v spalni. Maju svoje vlastne postielky a ked maju zlu noc, pridu k nam do postele. Ja neriesim, ci je to spravne alebo nie. Su to moje deti a ked ma potrebuju, tak ma maju. V 15tich uz za mnou do spalne nepridu. A celu noc zacali spavat az od 2.rokov. Dovtedy sa budili na mlieko.

autor
8. feb 2023

@nique ja som to skor myslela, ze ci nema niekto skusenost po oddeleni ze deti spia lepsie. Napr. ju mozem v noci nejako budit ked sa hybem alebo ked šušti vankus a pod. Prebdieme v noci aj 5 hodín

zorkahorka
8. feb 2023

Ake je stare? Je kojene?

autor
8. feb 2023

@zorkahorka už nie je, ked som prestala tak to pomohlo ked bola mensia spala pekne ale uz asi od 9m su tie spanky nocna mora…ma 1,5r

milanemila
8. feb 2023

Ma 3 roky, od cca 1,5 roka spi celu noc (myslim bez zobudenia na mlieko) spi v izbe s nami. Nechce spinkat sama v izbe, takze ja ju nenutim 🤷🏼‍♀️

oliolijanka
8. feb 2023

My, ked sme sa chceli oddelit, tak presne v poslednu noc sa dieta tak povracalo, ze keby nelezim vedla, sa zadusi.
Takze ma oddelovanie hned preslo.

zorkahorka
8. feb 2023

Autorka: este sa budi na mluecko? A kolko ho vypije?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lalaboo
8. feb 2023

moja dcéra má 2,5 a začali sme so samostatným spánkom vo vlastnej izbe, lebo sama chcela a tešila sa z toho. ale v noci sa stále často budí (má živé sny a veľmi temperamentnú osobnosť), takže k nej musím x-krát za noc vstávať, ísť do druhej izby a utišovať ju. zatiaľ je teda pre nás jednoduchšie mať ju u seba v posteli.

luccija
8. feb 2023

Nejdú jej zuby, nie je hladná?nespí potom veľa cez deň?v 1,5 r by som ju nechala ešte pri tebe

ivangeline
8. feb 2023

Tak do 2r by som dieta nedavala do inej izby,ak na to nebolo zvyknute od narodenia. A aj to najprv zaspavali s nami. Doteraz vacsinou (3 a 4r) zaspavaju,ked je pri nich manzel alebo ja. Boli obdobia,kedy opadli a nemusel byt nik pri nich. Kedy sli spat po sebe. Chlapec je spachtos. Dievca sa budi viac. Niekedy zuby. Brucho. Preunava. Momentalne je obdobie,kedy pprichadzaju ku mne si lahnut.. zvycajne ale dcera,proste ju viac rozrusia veci a spracovava v noci tazsie.. Moj 1,5r spi v spalni s nami od narodenia mal spoko spanok,ak nesli zuby. Uz sa nebudi. Max raz.