Ahojte mam tri otazky: 1. odkedy ste nechali drobca spat same v izbe?
2. odkedy uz nespava v postielke ale na posteli so zabranou?
3. rano deti budite, alebo nechavate spat, kym sa samo nezobudi?
Dakujem za odpovede 🙂
1. este spinkava s nami
2. ma postielku, ale o chvilu mu bude uz mala
3. budim len v pripade ze musime niekam ist, inak sa zobudza sam....pokial by som ho budila nasilu tak je cely den umrncany a ako keby nedospaty.
1.nasa spi sama v izbicke svojej od 15 mesiacov
2.spi stale v postielke (ma 2 roky),buduci rok planujeme jej kupit postel
3.budim ju kazde rano o 8.00 inac by obednajsi spanok nehrozil a ked pospi dlhsie rano, tak nejde na obed a zvykne zaspat podvecer a potom ide vecer velmi neskoro
1. obidve spinkaju s nami v izbe. starsia ma svoju izbicku, ale chce spavat s nami
2. starsia isla spat na klasicku velku postel, ked mala cca. 2 roky. zabrany sme nepotrebovali, kedze spime spolu (ma postel pri stene)
3. mladsiu nechavam spinkat do kym chce, starsiu cez tyzden do skolky budim, cez vikend budi ona mna (a ja by som si tak rada pospala 😅 )
1. nasa spi stale pri nas v izbe
2. spava stale v postielke
3. rano musim budit inac by tiez cez obed nespala
moja je sama v izbe od 10 mesiacov
na posteli bez zabrany spi od 1,5 roka
nebudila som ked nebolo treba
1. mala spinka vo svojej izbe od roka.. i ked v noci prebehne k nam do spalne.. 🙂
2. v postielke nespinka uz dlho, nechce byt v nej.. teraz spinka na madracke, ale chceme jej kupit na vianoce postel so zabranou..
3. nebudim ju, mala dlho nespinka..
1.moja malá má dnes 16 mesiacov a dnes som jej práve preniesla postieľku do jej izbičky..aj keď budí sa večer na mliečko tak nejako to ustojíme dúfam,...nech má kľud a zvyká si pomaličky...
2. do svojej postele bez zábran ju plánujem dať až tak na 2,5 roka...to už bude vedieť dúfam, vyliezať a zliezať z postele alebo z čohokoľvek xixi
3. ja ju tiež nemusím budiť...to ona budí mňa...zaspáva o 18,30 takže okolo 6.50 h je hore...o pol dvanástej je už odpadlik a tak dookola...nespí dlho cez den max 2 h. ale poväčšine hodku...za celý deň preto ide tak skoro buvať...lebo už si všade ľahá...v lete sa to asi upraví a konečne budem budiť ja ju a nie ona mňa...
1. od 8 mesiacov
2. ma 2 roky a spi stale v postielke a nemyslim, ze v posteli bude spat pred 3 rokmi, dost sa prehadzuje
3. budime o 7,30, ale vacsinou vstava v tomto case bez budenia. Dlhsi spanok rano znamena narusenie rezimu a horsi poobedny spanok.
Dakujem vsetkym za odpovede 🙂 My sa tento tyzden ideme stahovat do bytiku (konecne sami) tak uvazujem, ci dat malu este k nam alebo do svojej izbicky uz. V postielke spi len ked ju tam prenesiem, zaspi mi pri ciciku, alebo na nasej posteli. Tiez sa dost prehadzuje. Rano vstavala o 7mej teraz je to okolo 8ej az pol 9. Ale je to tym, ze vecer ide neskoro spat, tiez ju nebudim, ale neviem, ci nezacnem, aby som sa opat dostala do toho rezimu, aky sme mali. Lebo teraz nemame takmer ziaden 😒
@sischa zavidim, ze ti tak skoro zaspi 🙂 Moja poslednu dobu nezaspi pred 22:00 ☹ A pritom si sucha ocka, nespi velmi dolho pobede, tak neviem.
@pralinka1512 nooo toto jediné je na nej super...dnes síce o siedmej lebo sme sa zdržali ale snažím sa to dodržiavať...jednoducho ju tam položím ona ešte leží a potom zaspí...ale poobede je to hrozné...oči červené a neľahne a neľahne...tak ju sem tam pridržím somnou na veľkej posteli prípadne ideme do kočíka ale už mam toho dosť mrznúť toľko...takže spí niekedy len hodinu a potom o piatej je už hotová takže...aspon toto sa nám darí....neviem si predstaviť žeby išla tak neskoro..nezávidím naozaj...každý asi máme niečo..detičky sú rôzne...ach jaj
1. Spavame všetci v spálni
2. V normálnej posteli spí od 3 rokov a 10 mes. (bez zábrany - pri posteli je deka ak by spadol)
3.Budíme - musí vstávať o 6-tej do škôlky.
1 moja staršia išla do svojej izby až v 3 rokoch...bývali sme do vtedy u našich
2, keď mala cca 1 rok, kúpili sme menšiu nácvičnú postieľku...je väčšia ako drevená, ale menšia ako normálna posteľ a taktiež je aj nižšie pri zemi...tam mala aj zábranu, ktorú sme jej prestali dávať tak v 3 rokoch, ale dakedy mám pocit, že ju potrebuje aj teraz (veľký posteľný cstovateľ)
3, teraz ju už budím do školy, ale pokiaľ sme boli do 3 rokov doma, tak sme si pekne pospinkali, do kedy sa nám chcelo.
1, Mame 17,5 mesiaca zaspinkava sama, ale spime potom všetci v spálni 2, nema ešte veľku posteľ ta pride na rad cca v 2,5-3 rokoch 3, nebudim spinka dokedy potrebuje a ja s ňou 😉
1.starsi od 6 mesiacov, mladsi od 7 mesiacov
2.mladsi je este v postielke, starsiemu sme prerobili postielku na malu postel ked mal skoro 3 roky. ziadnu zabranu nemal.
3.budim ak treba. t.j. ze niekam musim so starsim a mladsi musi s nami.