Môj syn má 11tyzdnov a je plne kojeny. Cez noc ma jeden dlhší spánok, zvyčajne od 9tej vecer do 1nej rána. Potom sa budil pravidelne každé 2hodiny na mlieko. V poslednych dňoch sa budí každú hodinu, pripadne hodinu a pol. Som veľmi unavená a keď si tu čítam, ako iné deti prespia celú noc pomaly, aj smutná z toho, či robím niečo zle. Mate nejaké tipy, ako mu predĺžiť spánok? Prvý nočný spánok spi v zavinovacke, ostatné bez nej. Skúšala som ho viazať aj na ďalšie, ale nepomohlo, do dvoch hodín bol hore.. Cez deň vydrží hore do dvoch hodín, potom potrebuje prespať. Donedávna cez deň mal tiež jeden dlhší spánok, cca 3 hodiny, ale už ani to neplatí, väčšinou ma spanky zase max hodinové.
Muj syn ma 13m a stejne se budi 3-4x za noc, takze ne, vsechny deti krasne nespi. Akorat ty matky, kterym deti spi, se tim rady pochvali. Je jeste velmi malinky, za mesic bude zase vsechno jinak. Nastuduj si regrese a rekni muzi, zeptej se prarodicu, jestli by ti ho nemohli pres den pohlidat a ty se trochu prospi.
Mojim detom sa menil spanok prave v tomto case. Celu noc prespua zvycajne nekojene deti. Kojenci su iny level 😅 cumlik ma?
@zorkahorka áno, cumlík mu dávam, veľakrát ho vypluva.trochu ho ukludni, ale na samotné zaspatie nestačí
Zvyknes si moj tak staval do 2 rokov a prežila som. Je este malicky, telo si postupne zvykne na nocne vstavanie.
Aj my mame jeden 4h spanok a potom po 2h hore. Raz sa stalo, zze spala od 22 00 do 6 30 a uz sme zase v standarde
@ariannazara och, no to si ma veľmi nepotešila 😔
Citala som ze mamicky si beru deti k sebe do postele druhu polovicu noci, lebo vtedy sa deti casto budia.
On má 3 mesiace. V tomto čase býva spánkové regresia. Skús si naštudovať.