Ahojte.
Mám párdňového novorodenca a má vymenený režim deň/noc. Dojčím stále rovnako, ale cez deň dá také dva spánky po 3-4h, inak je hore každú hodinu/hodinu a pol, max dve. Ako to vymeniť, aby tie dva veľké spánky boli cez noc? Resp. Ako dosiahnuť,aby všetky spánky boli také dlhšie? Ako vravím kojím stále rovnako.
Ďakujem
@tamarkissova ďakujem pekne ...upravili sa vám všetky spánky? Tie noci sú náročné, vstávam ako zombie a mám ešte ďalšie dieťa
@antonia15 ešte je to v jeho réžii, postupne sa to uhádže, ak nie, zabávať počas dňa keď bude starší, naťahovať dobu bdenia. posúvať spánky. Pomôcť ti nemá kto so starším, že by si si pospala s drobcom aj cez deň? Aspoň počas víkendu ho šupni mužovi.
@antonia15 moja s týmto nikdy nemala problém - ale cez deň som ju nenechala spať nikdy viac ako 3 hodiny
@elizabet173 ďakujem za radu...zatiaľ áno, manžel je doma, ale staršia si vyžaduje vyslovene moju pozornosť...myslím, že si tým vynahrádza to, že sa venujem aj mladšiemu
@antonia15 áno upravilo sa, on bol spáč, musela som ho cez deň budiť, ale tie noci sa upravili po týždni cca 🙂 neboj, zvykne si, skús hlavne cez deň chvíľu oddýchnuť si
My sme mali. Upravilo sa to samo od seba. Ale pokial neplače tak buď rada. Ta moja revala o 106 od 11 do 4 rána🤦♀️
@antonia15 to je pochopiteľné, narodil sa surodenec, môže žiarlit. Ale myslím, že ak by ju muž, babka nalakali napr. do ZOO, plavárne, tak by išla rada
@tamarkissova ďakujem pekn
@elizabet173 práveže nechce vôbec ísť z domu bezo mňa ...tak bola už pár dní bezo mňa keď som bola v pôrodnici a teraz chce robiť všetko len so mnou ... Snažíme sa ju motivovať "nalákať"
Prvý týždeň sme to mali aj my, kým si maly zvykne, nám sa to upravilo samo, a cez deň som ho budila keď dlho spal