Ahojte, prosim o radu v com nechavate spat novorodenca viem, ze hniezda sa neoporucaju ani vankusiky ani perina proste nic nema byt v postielke tak som zmatena co mam kupit…uvazujem o swaddler mate skusenost alebo viete odporucit nieco lepsie? Dakujem
Vsetci traja mali normalne detsku perinu a nic sa neudialo, ved mu to nedavas cez.hlavu. Novorodenec nieje tak pohyblivy aby sa zadusil ked je prikryty.
Byva v perinke a teraz sa mu viac paci v hniezde 🙂
Já budu kupovat akorát zavinovačky na začátek. Zkusím spaní v postýlce - vybrala jsem si takovou, která se dá rozložit a přisunout k posteli, že je to vlastně prodloužená postel, bojím se, že bych miminko zalehla nebo bouchla, kdyby spalo mezi náma, ani přítel nechce, bojí se, takže zatím mám v plánu řešit to takto 😊
Mladsia spala s nami. Teraz malinky spi v postielke, nema nic. Uplne tenucky mantinel po 3 stranach, ked je treba, prekryjem ho bambusovou plienkou. V zime budem lahkou dekou. Nad ranom, po poslednom krmeni ide ku mne do postele, ale v hniezde, ale to uz moc nespime, to sa uz len puci a ochka, krocha, méka..
Do 3,5mesiaca spala so mnou a teraz spi v postieľke v hmiezde
V zavinovačke. Je to praktické, hlavne, keď chceš zabezpečiť ruky. Videla som, že malý sa cítil dobre, keď sme ruky dali ku telu. Potom som kúpila spací vak. Ak je chladnejšie, dám aj decku, ale len cez nožičky a dám ju pod neho, aby si ju na seba nedal. S nami v postieľke spi ráno, ale v noci nie. Je predcasniatko a odporučili nám jednoznačne monitor dychu...
@eva1235 nas spal od narodenia v spacom vaku a v hniezde. Raz som ho cez den nechala spat pod dekou a ked som odisla nachvilu z izby a vratila som sa, mal ju celu omotanu okolo hlavy. Doteraz spi bud oprety chbrtom o mantinel alebo v hniezde. Najlepsie by bolo hniezdo s pevnejsim okrajom, do toho asi tazko zabori hlavicku tak, aby sa zadusil.
Zo začiatku som mala syna v postieľke, aby mohol mať pod sebou monitor dychu. Neskôr som s ním spávala v posteli a oba sme sa oveľa lepšie vyspali. On bol blízko k zdroju mlieka a ja som nemusela stále vstávať k plačúcemu dieťaťu. Zaujímavé bolo, že syn odmietal akékoľvek zavinovačky a najlepšie sa mu spalo pod dekou. 🤷🏻♀️
Najprv perinka, potom na nezaviazanej perinke a prikryta dekou, a ked mala 3 mesiace a sa ochladilo vonku uz, tak som pouzivala spaci vak, neskor aj s dekou.
Moj nemal nic, len deku
Od narodenia spava v spacom vaku. V lete 1.5tog a v zime 2.5tog.
@srferreira ahoj prosim odkial si objednavala 2,5 ? Dakujem
@eva1235 ja byvam v UK cize tu som. Ale kukla som ti tu. Mam takyto strih akurat, ze nie na chodenie. https://www.babytrend.sk/spaci-vak-ergobaby-on-...
So mnou v posteli 😍