Baby, ne bojíte sa kedy vám bábätko na brušku spavá?? Pravé dnes sa malička otočila a ja so strachom pozerám ci ju obrátiť na chrbátik, ci ju nechať.... Asi som sa dajakých hlúposti načítala. Ako je to u vás?
Syn spava na bruchu (nie vzdy), odkedy sa naucil sam prevracat v posteli. Nevidim dovod, mu v tom branit. Teba predsa tiez nikto neotaca v posteli, ked sa dostanes do "nevhodnej" polohy ;)
Len tak na okraj, podla "dajakych hluposti" z internetu to maju tie nase najmesie deticky tazke.... Na bruchu spat nemozu, lebo by "mohli prestat dychat". Na chrbe spat nemozu, lebo by sa "mohli zadusit pri refluxe, zvracani". Na boku spat tiez nemozu, lebo budu mat "prelezane hlavicky". Takze najlepsie asi nechat novorodenca spat po stojacky :D :D
Spi na brusku uz od porodnice, vzdy to bola jeho naj poloha. Teraz to je na boku a na brusku. Pokial si vie.samo dieta.pretocit a dvihnut hlavicku nemusis stresovat.
No práve to maslenka47 🙂 Stale sa bránim citaniu hluposti, ale ne vždy sa to podari... Potom mi v hlave sa rodia take vizie, ze na smech to je 🙂
ja (39 r.)som spala na bruchu, môj brat (37 r.) spal na bruchu, moja dcéra (12 r.) spala na bruchu, nemali sme žiadne podložky. a prežili sme !!!!!
Pokiaľ sa otáča, nie je dôvod niečoho sa obávať.
Nasa spi na brusku od 2.mesiaca. uz má pol roka
naša spávala od narodenie na brušku dokonca aj kočíku lebo inak nezaspala na chrbátiku začala spávať až v nejakom 9 mesiaci aj to len na chvilku a hned sa prehodila nabok alebo na bruško
môj starší spal od narodenia na brušku a to bol 32tt. a mal dýchacie problémy, proste v inkubátoroch dávajú deti na bruško, kedže nemajú čas hodinu čakať pokiaľ si odgrnú, proste tak bol spokojný, tak to nik nekazil a dodnes spí na bruchu, tak isto spávam na bruchu ako aj chlap, aj další syn
@tinka8873 ja som,sice pretacala,ale oni sa pretocili i tak. Tak som,to nechala na ne,ved aj tak,sa,im,to pretacanie nepacilo,malu sa mi tak,podarilo i zobudit. My sme,ale mali tu podlozku,ten babyalarm,tak som sa az tak nebala. Zas nemohla som,byt kvoli tomu hore celu noc..