Ahojte, kedy zacne mat dieta rezim spanku ?
A ako uspavate taketo babatka ? Ja ho kocikujem, hojdam a vselico mozne a ono akosi nedokaze zaspat , iba na chvilku co pospi a musim zas. Je to mozno 10 minut a zas vsetko dokola. A vydrzi hore aj 2-3 hodiny. A aj vecer nikdy neviem.kedy zaspi, dost ma to obmedzuje. Starsi vydrzal hore vtedy 1-1,5 hodiny a zaspinkal na cca 30-45 minut a raz denne 3 hodiny cca.U tohto vobrc neviem. Ako uspavam ho napr ked starsi zaspi, po 1,5 az 2 hodinovom bdeni a to je len trojhodinove trapenie s mini spankami a potom je vecer nervny, ze nespal.
@evica17 skus si dat nieaky system ja malu vecer okupem poriadne ju vykremikujem kupujem johson (fialovy)je to na dobry spanok aj sprchovy aj telove mliečko potom ju oblečiem do pyžamka dam kvapky a dam jej mliečko a uložim do postele toto robim kazdy den uplne to iste to okolav postiele prve dni hned nespala plakala ale naučila sa teraz ju akonahle uložim chvilku sa zahra s cumlikom a potom zaspinka ...ale samozrejme kazde dietatko je ine tvojmu moze pasovat zas nieco ine ja som ju prve tri mesiace davala do ulitky aby mala ručičky zaviazane.
@evica17 moja ma 3 mesiace a o ziadnom rezime nemoze byt ani reci.pri takom babatku to zial nie je mozne. ved este samo este nevie, co so sebou, este si len zvyka na tento svet. moja aj teraz este prespi asi 20 hodin z 24. bdie uplne minimalne. a zaspava sama. ziadne kocikovanie, kolisanie. ani pri starsej som toto nepraktizovala. moja suseda tak naucila svojho maleho a este i v 3.rokoch ho musela kolisat, ak chcela, aby zaspal. ak dieta vyslovene place, tak ano, pokolisat, utisit. ale kolisat len tak, aby zaspalo?
@matkahelka to ti prespi fajne, riadnu spacku mas. A tak kolisam iba cez den, vecer a v noci sa snazim normalne uspavat, aj ked dakedy to nejde. Nechcem ho naucit na kocikovanie, lebo v noci chcem aby normalne spal v postielke
My mame presny rezim od narodenia a funguje ako hodinky uz mesiace. To co plati na jedno neplati na druhe. Niektore deti nevedia mat rezim, niektore ano. Ty sama vies co je pre tvoje dieta najlepsie 🙂
@gertys ved to, ze u toho starsieho som vedela kefy a co a ako a vsetko fungovalo. Spanok, jedenie, vecer zaspal v presny cas a bolo, ze aj robit som.mohla do roboty. S tymto druhym sa neviem zzit, a tak rada by som. Ale aj on to ma asi tazsie popri starsom a hluku fungovat a dako sa najst.
@evica17 ja som napriklad vždy mala nahlas telku aj som varila, navsteva ked prisla vzdy som vravela aby nesepkali ale hlasno rozpravali. Dokonca nam na ulici rozkopali celu cestu. Naucila sa spat v hluku. Nastastie lebo vodari 4 mesiace rozkopavali cestu. Keby nevedela spat pri hluku asi by som sa zblaznila
@evica17 rezim bude mat od pol roka