Dobrý deň. Chcem sa spýtať ako cez deň vám správajú 3 mesačné ratolesti? A koľko trvá jedno kojenie? Ďakujem za odpovede 🙂
Moj vstával o 7.00 potom spaval 3 hodky doobeda, 3-4 hodky poobede ,a vecer isiel okolo 19.00 spat,raz sa v noci zobudil,napapal a spal dalej.kojila som asi pol hoďku
@lenuliatko84 oproti našim 20minútovkám super 👌 🙂
@kikimon88 mala som stastie. Vela spaval
@lenuliatko84 aj mne malá spávala prvý mesiac ukážkovo. Ani som nevedela, že ju mám. No odvtedy to išlo z kopca
@kikimon88 maly spal takto asi do roka,potom o nieco menej,ale od pol roka prespal celu noc.rad si pospinka ako maminka
Ja ju uspavam. Takže zvyčajne hodinu hore,hodinu až hodinu a pol spí,ak ju neboli brucho,tak nemá problém 2-3h spať a skoro 2h potom byť hore. V noci nemá problém od cca 8 do 6tej spat,len sa pomrvi 3x na dojcenie. Ja sa riadim easy... jesť,bdely stav-aktívny,spánok,pre mňa oddych tak dookola. Cucka kedy ako. Ak po hodine,tak 5-10min a ak po 3,tak aj 20 a viac. Oba prsniky. Avšak od minút nezáleží koľko vypije!
@kikimon88 môže mat 3mesacnu regresiu ak spi napr len 30min. Mne to teraz dosť často moja 3 mesacna robí. Ale uz sa to zlepšuje. Doobeda 1h, cez obed 2,5h a večer 30 min. V noci 11h kojim v polospanku. Kojenie trvá cca 5-10min, ale veľa saje. Pozri skupinu Lepší spanok babatiek na FB
@kikimon88 dcerka ma zajtra 3 m. Asi mesiac si cez den pospi 4-5 krat po 1-3 hodiny..papa kazde 3 hodiny ako hodinky 🙂 a to cca 10-20 min..v noci prespi od 21 00-7 rana vkuse..ale ja sa v noci aj tak budim okolo 3..vyckam kym je v tej faze spanku ze sa mrvi a nakojim ..pri tom hned aj zaspi..ona by to ani nepotrebovala lebo pribera a rastie pekne..ale nechcem aby sa mi znizila tvorba mliecka
@simona11sim to mám už naštudovane 🙂 ale ďakujem. Nám toto trvá už dlhšie, aj zo mesiac. Neviem či nie aj viac.
@kikimon88 tak záleží ako moc ta to ovplyvňuje v negatívnom zmysle. Potom možno skus to individuálne poradenstvo. Ja tiež mam problém lebo uspavam na rukach a kojenim. Uz ma poriadne boli chrbat tak tento mesiac skúsim naučiť zaspávať a spat samu. Zevraj od 5 mes by babatka vedeli pochopiť ze tak sa spi (závidím tým co babatka samé spia od zaciatku). Ak to nepôjde, tiež porozmýšľam nad pomocou (konzultaciou) lebo je to fyzicky náročné.
@simona11sim mne zaspí len večer sama. Ja sedím pri postieľke a je tma a ticho. Poobede mi nevadí chodiť von lenže niekedy by som bola rada keby si pospí aj vnútri.
@lexie3 u nas tak isto
@kikimon88 ahoj, náš bude mať v pondelok 3 mesiace a cez deň spáva veľmi zle. Dve hodiny je hore a potom zaspí na 15-20 minút keď vstane tak je zas hore 2 hodiny ale to len pokiaľ sme celý deň doma. Ak sme vonku tak v kočíku pospí aj 1-2 hodinky. Kojenie je tiež zaujímavé lebo väčšinou pri ňom doma zaspí. Cca 10 minút ťahá a 15 minút len dudluje. V noci spáva o čosi lepšie. Medzi 19:00 a 19:30 ide spinkať a zobudí sa približne okolo 1, nakojí sa a hneď zaspí naspäť a vstane medi treťou až štvrtou ako kedy 🙂