Moja 8 mesacna dcera pri zaspavani place ako keby ju tyrali...napina sa brani sa pri tom si utiera oci a uz je nervozna a aj po pol hodine nespi som snej bezradna...a to nerobi len vecer ale aj 2 krat ekd chodi cez den spat..
Moja malá to robila od narodenia do 6 mesiacov! Tiez neviem, co bol problem, no mozno zle nastaveny spanok, nejak som to nikdy neriesila, nechavala som ju spat cez den, ako sa jej chcelo a potom mozno vecer nemohla zaspat, no to je len tska moja domnienka, dodnes ju ispavame, teda iba tak, ze musime byt pri nej v izbe, inak spi sama uz od roka. :-/ vela zdaru, vyrastie z toho 😉
@kolinia je to tazke...vecer som uz nestastna snej isli jej teraz 4zubky a teraz idu dalsie a ete ten spanok do toho dufam ze stoho coskoro vyrastie
@alexandra1104 no a mozno to ma suvis s tymi zubami, je to mozne, moja aj ked bola vacsia a isli zuby, tak sa jej tazko zaspavalo, sice uz neplakala, ale dlho zaspavala a hadzala sa ako ryba na suchu, no a toto obdobie rastu zubov a nervov a zleho spanku trvalo 17 mesiacov, este nema posledne stolicky.. 😒
mi mame 9 mesiacov skoro a 4horne predne a dva dolne predne a cakame na dalsie
Ahoj . Ja mám dve dcérky a malá som rovnaký problém. Staršia dcérka mi to robila dovtedy kým sa nenaucila zaspavat sama a mladšiu sme si naučili na spinkanie s platenou obyčajnou plienkou.