Spánok 8 mesačného synčeka

pilda
8. aug 2020

Ahojte. Chcela by som sa poradiť. Môj 8 mesačný synkrásne spával do DNES! Cez noc spí od 20:00 do 7:00 (3x sa budi na mliečko). Cez deň vydržal byť hore max 2 hodinky a pospal si 1-1,5 hodinky. Co znamená, že mal 3 denne spánky. No a od včera spolu bojujeme - nechce zaspať v noci (uspávanie aj hodinu), keď zaspí tak už je dobre a cež deň mi nechce spinkať už po 2 hodinách - je možné že prechádzame na 2 spánky? Ako to je u vás? Ďakujem

lucindav
8. aug 2020

@pilda ahoj, presne tak, už sa mu mení režim.. moj to presne tak isto, doslova zo dňa na deň zmenil. Chodil spinkať po 2 hodinách a zrazu proste nezaspal, už len po 3. A potom večer krásne zaspaval o 19:30 na prse za pár minút a zo dňa na deň zrazu nie a nie zaspať a ešte hodinová gymnastika v posteli..asi 2 týždne zaspaval až okolo 22:00, potom sa to postupne upratalo, ale trvalo to. Musíte sa nanovo zosúladiť a nájsť nový rezim s 2 stánkami. Držím palec nech je to rýchlo 😊

pilda
autor
8. aug 2020

@lucinda ďakujem veľmi pekne. Som rada, že nie som v tom “sama” 👍🏼

misickaa4
8. aug 2020

@pilda urcite, lebo min 2,5h-3h uz by mal byt hore ale je to velmi individualne...moj ma tiez 8,5 mesiaca a vydrzi tiez ako kedy...

andreatytler
9. aug 2020

Tiez si myslim ze sa mu meni rezim a potrebuje 2 denne spanky. Aj u nas to bolo nahle. V 6 mesiacoch nechcel v noci zaspat... museli sme predlzit cas bdenia pred nocnym spankom o 1 hodinu. My sme bolo na 2 dennych spankoch asi od 4 mesiaca a vsetko bolo fajn. Potom v 6 mesiaci plac jak des ale len pred nocym spankom. Skusali sme vselico a potom sme predlzili cas bdenia a zaviedi pevny nocny spanok o 19:00. Po 3 tyzdnoch plac prestal ale zaroven mu narastlo 8 zubov takze neviem ci sa to polepsilo koli rezimu alebo koli tomu ze zuby boli vonku.

simona1712
6. mar 2022

@pilda násmu drobcovi to trvalo 3tyzdne kým sa prehodil z 3 spankov na 2. Už odmietal 3 spánok chcem spat ale nedalo sa mu. Teraz ma 8mesiacov a ma 2 spanky, doobeda hodinku a poobede hodinku.. Vydrží byt hore cca 3-4hod