Ahojte, mala ma 7m veľmi často sa v noci budila je na um, ako sme ju zobrali k nám do postele je to tak 2-3x za noc co je úplne skvelé..
Cez deň mala 3x30min spanky...
Prvý spanok jej nechavam 30min, druhy obedny sa snazim co najdlshie len ona sa po 30min zobudí a začne plakať a môžem tapkat hojdat hocičo musím ju zobrať k sebe do postele a tam mi prespi aj 2h samozrejme musím ležať s nou... (keď je dobre počasie kocik)
Posledný spanok nechavam 30min
.... myslite ze dobre robím s tým spanim v posteli pri nás?
U mojej to začalo tiež v tom období a odvtedy spí so mnou, teraz mala 2 roky. Od 9 mesiacov mi spí celú noc.
ak to vyhovuje obom rodicom tak ano, vtedy je to dobre, druhych to zaujimat nemusi. moj napriklad aktualne v noci nespi ani pri mne vo velkej posteli, ani sam v postielke, ani na rukach, nikde :D aspon ze cez den pospi.
Nas maly ma 8 mesiacov spaval sam v postielke ale zacala mu separacka trochu tak zacal spat s nami v postleli ( samozrejme po dohode s manzelom) je to uz mesiac a je to fajn hlavne aj kvoli kojeniu ze ho nemusim prekladat hore dole , teraz je proste obdobie kedy nas potrebuje viac mat pri sebe ked uz konecne prespi celu noc ( zobudi sa 2-3 na jedenie) tak pojde spat do postielky 🙂
Cize je to v poriadku ak ste spokojny vsetci
Aj moja so mnou spala v posteli od 8 mesiaca ale od roku som ju naučila v postieľke aj ked zo začiatku nechcela ale neustupila som . Postieľku mam vedľa posteli zaspáva tak ze ma drží za ruku.
Naša malá od 2 mesiacov prespala celú noc v postieľke normálne... Teraz má 6,5 mesiaca a odkedy sa pretáča na bruško tak sa v postieľke zobudila v noci a začala sa pretáčať, vykecávať, zobrali sme ju k sebe do postele a spí normálne celú noc do desiatej ako predtým. Nám v posteli nevadí a aspoň sa aj manžel vyspí pred prácou🙂
To ako keby som o tej mojej citala 😉
Robis to uplne super 😉