Spánok 7 mesačného bábätka

lara0000
26. jún 2013

Mamicky poradte mam 7mesacneho synceka a potrebovala by som aby ste my poradili ako ho mam naucit zaspavat v postielke uspavam ho na fit lopte mne osobne to nevadi ale o mesiac idem do roboty a bude ho mat moja mamina a ona ho na fit lopte neuspy dakujem

maruska123
26. jún 2013

Ahoj, ja som šla do roboty ked moja malá mala 11 mesiacov a poviem Ti že aj ja som mala problém ju uspať , zaspávala prevažne na prsníku - kojila som do 2 a pol roka,, nemala ani cumel ani fľašu, šla do jaslí a dodnes neviem akým zázrakom sa im podarilo ju cez obed uspať, takisto často mala sople takže bývala u svokry, tam taktiež neviem ako ju uspávali, a aj môj manžel ked som bola dlho v robote ju večer uložil, proste nemohla som to riešiť, dieťa si časom zvyklo že ho ukladá aj niekto iný, na Tvojom mieste tovôbec neriešim, oni si nejaký spôsob už spolu nájdu, nebude to na začiatku jednoduché ale nechaj to na nich , nič iné Ti ani neostáva

maruska123
26. jún 2013

ešte chcem dodať že musíš sa pripraviť že budú aj plače a revy, ale časom to prejde, ked musíš tak musíš

lara0000
autor
26. jún 2013

@maruska123 ja viem ze neostava ale mamina ho uz parkrat strasila a bol to horor preto to riesim on je schopny aj dusu vyplut on vydrzi aj vyse hodiny plakat a mne je ho luto to nechcem preto niaky sposob hladam cez den sa to este da ze v kociku ale co vecer

maruska123
26. jún 2013

@lara0000 Ak jej cez deň zaspí v kočíku, prichystaj kočík aj na noc, nech ho tam uspí, poprípade potom preloží do postieľky, robíš nočné? prípadne ak Ti to práca dovolí, môžeš ho najprv uspať a tak ísť, ja viem že je to horor, ale ver mi teraz mám druhé dieťa a aj mne kým niekedy zaspí vreští aj hodinu, no chce to silné nervy, povedz mame nech len vydrží, ono sa to časom zlepší , aj v tých jasliach mesiac vrešťala a nespávala, takže pár krát nestačí, chce to viac času

maruska123
26. jún 2013

zaručený spôsob uspania bába neexistuje, ja mám teraz druhé dieťa a nato zakaždým platí niečo iné, raz zaspí na prsníku raz v kočíku raz v autosedačke raz hojdaním na rukách a niekedy musím vyskúšať všetky štyri spôsoby kým mi zaspí a to som jej matka a tiež je to niekedy des, skús pozrieť dalšie diskusie ale podľa mňa zaručený spôsob nenájdeš musíš len skúšať