Spánok 6 týždňového bábätka

piknik10
4. mar 2014

ahojte, neviem či je to problém alebo nie, mám jeden dotaz, naša malá sa v noci budí každé 3 hodiny a od 3,00 hod v noci sa nevie uložiť spinkať, niekedy sa budí aj kvôli tomu, že sa zľakne samej seba, tzn. že pohýbe ručičkami a je hore a začne plakať, ako ste to riešili, stretli ste sa s tým, už neviem ako by som jej pomohla, či treba si len zvyknúť, mám pocit, že potom by prespala aj viac. A ako dlho vaše deti bdeli "boli hore" keď mali cca 2 mesiace, myslím cez deň, naša niekedy vydrží maxi 2 hodiny a inokedy aj celý deň, chcela by som jej nadstaviť nejaký režim, pretože u staršej to fungovalo dokonale, akosi sa nevieme zladiť, vopred ďakujem za všetky odpovede.

loknicka
4. mar 2014

ahoj moja mala ma uz pol roka a stale sa budi ruckami. riesim to od narodenia perinkou, zavinovackou a ulitkou. pomaha. teraz uz je tak zvyknuta ze ked zaspi tak ju rozviazem. 🙂

evka_evka
4. mar 2014

Uff.tak nasa mala sa budila kazde tri hodiny do stvrteho mesiaca.potom prespala celu noc.6tyzdnobe babatko je velmi male na nejaky rezim.aj nasa trhala rucickami veeelmi dlho potom to same preslo.su to take mimovolne pohyby a dieta ani nevie ze ich robi a preto sa zlakne.urcite to casom vsetko prejde.

piknik10
autor
4. mar 2014

jaj baby, zatiaľ ďakujem za odpovede, viem, že je ešte maličká, ale fakt som už veľmi ale veľmi vyčerpaná, od 3 hodiny nespíme a ráno keď sa ako tak uloží, zase musíme vstávať so staršou do škôlky, jeden veľký kolotoč, v noci nepomáha ani cumlík, niekedy aj cez deň sa nevie uložiť na spanie, potom má celý deň taký nervózny a nevie čo so sebou, dúfam, že to čoskoro prejde, dosť porovnávam so staršou, tá v 3 mesiacoch bola hore iba raz, tak dúfam, že sa to upraví, mne by ani nevadilo vstávať často len tá 3,00 hod. ranná je dosť vyčerpávajúca, keď už potom nespí

piknik10
autor
4. mar 2014

a koľko boli vaše detičky hore cez deň, či asi aj to je indi-vindi, že

monicm
4. mar 2014

ak sa budí na trhanie ručičiek,čo takto skúsiť zavinovačku?moji obaja mu milovali.čo sa týka vstávania každé tri hodiny,toto mi je veľmi známe,do takmer 2 rokov sme tak fungovali aj my,zmierila som sa s tým a neriešila,dalo sa to zvládnuť.no a hlavne neporovnávaj,lebo sa zblázniš 😉 😉 😀 😀 moji sú ako olej a voda,pričom výzorovo ako jednovaječné dvojčatá 😉

piknik10
autor
4. mar 2014

zavinovačku už nie, lebo aj tak z nej vylezie a je z toho nervózna, že je celá nakrivo, viem, že nemám porovnávať, ale akosi mi to nejde, aj s tými 3 hodinami som zmierená len to ráno, alebo to plakanie a uspanie, keď sa zobudí o 3,00 hod, tak ja idem spať aj o 4,00 než ju uspím a potom a to už o 4,30 je nanovo hore a takto sa to opakuje stále až do rána, a tie moje dve sú tiež ako dvojčatá len každá úplne iná a akosi neviem prísť na ten režim, čo by tejto malinkej drndičke vyhovoval, asi to chce len čas a ja som dosť netrpezlivá, neviem