Ahojte kto mate alebo ste mali 5 mesačne bábätko ako vám spalo počas dňa? My vnútri a v poslednej dobe aj v kočíku max. 35 minút niekedy aj menej. Spí 3 x cez den. Je unavena zmoli oči, ziva, ale spat nie aj keď ju znovu nakojim je po spánku a keď je dlho hore cca 3 - 4 hodiny pred nočným spaním tak uspavanie niekedy aj hodinu a pol.
daj ju na seba do nosica. toto byva casto po ockovani ze sa detom narusi spanok
Aj u nas sa nespalo viac ako pol hodinu a v noci bol hore kazdu hodinu. Bolo to na vrazdu. Ale preslo to nastastie
@katulienkamoja a ešte si vyžaduje cez deň častejšie kŕmenie, každú hodinu
Ja som zacala preto davat prikrmy a dala som ju do sportoveho kocika. Pospi konecne dlhsie von
U nas skoro 6 mesacna spi ako novorodenec vzdy par hodin a max 2-3 hodky je hore cez den a v noci celu noc...tiez som za variantu skusit nosic ;)
a mas dost mlieka ??? mne to malý robí ak sa nevie dojest 🙂 zaspi a do pol hodiny je hore pretoze este chce jest.. ma 3 mesiace
@kaca1985 Ahoj, dcérka začala tiež od 5 mesiaca horšie spat, Odvtedy sa v noci preberie aj každú hodinu niekedy aj každých 30 min, chvíľu sa dojčí a spinka ďalej. Cez deň nám v tomto veku tiež spala aj 3x, ale aby sme jej spánok predĺžili, bola som pri nej a keď sa začala budiť, ponúkla som jej dojčenie alebo ju pohupala na rukách. Je to niekedy únava, ale keď potom vidím, že sa dobre vyspala, je kľudna a spokojná, večerné zaspávanie je potom tiež jednoduchšie, tak to stojí za to
Niektoré bábätka majú problém so spánkovými cyklami, ale vraj z toho postupne vyrastú, keď aj ich nervová sústava vyzreje, tak drzim palce👍👍👍
@kaca1985 tak dakedy 3-4 20minutovky, dakedy hodinu,hodinu a pol. Ak spal dlhsie,bola som prekvapena.
Dojcil sa kazdu hodinu az dve. Ale on pekne priberal a bol vesely,ani znamka unavy, doteraz ma mensiu potrebu spanku... V noci sa budil len raz za cas,pekne spinkal a ani v noci uz nezvykol papat,naozaj len vynimocne,ak sa prebudil.
Moja dcerka zaspi na cicke a za 5 10 minut je hore ako nahle jej zoberem cicu tak je hore a zase v noci prespi celu noc takze cely den je pomaly hore no co ti poviem ☺
@adulienka11 5 mesačná?
Ano 5 mesiacov☺ ma cez den moc nenaspi a v noci spinka celu noc nadranom si pyta papat
Je to až neuveriteľné ale presne môj malý bol taky, presne ako hodinky 30-35 minút a bolo po spánku, spal 3-4krat do dňa mala som pocit že celý deň nič neriešim len uspavam, je to veľmi náročné hlavne psychicky lebo vieš ze zaspí a nevieš čo skôr či sa najesť, či upratať ci navariť všetko len rýchlo rýchlo nestihneš sa ani otočiť a už je hore no hruuuza
@janulik2306 presne ako píšeš 🙂 na dva spanky chodíme do kocara, zaspi na cicku a prenesiem, aby som jej aspoň kolisanim spánok predĺžila...
presne ako u nás... hlavne s tým večerným zaspávaním... a cez deň spí aj 4x po hodinke / pol hodinke ako kedy. niekedy potiahne aj dve hodky. vtedy už neviem čo so sebou 🙂 🙈... no tiež sa mi to zdá veľa. nepamätám si či aj prvý syn takto spával 😅