Spánok 3-mesačného dieťaťa

18. feb 2023

Žienky tie čo máte + - 3mesačné bábätká ako spinkajú? U nás sú posledné dni hrúza, ťažko zaspáva cez deň aj večer, rozhadzuje rukami, občas sa prehýba. Cez keď zaspí, tak bud spí len chvíľu, alebo sa budí a keď nestihnem dať hneď cumel, už ďalej nespí. Večer tiež dlhšie zaspáva, no keď zaspí, po čase je tiež nekludná a mrví sa. Neviem prísť na to čo by jej mohlo vadiť, keď je hore tak je kľudná hrá sa a usmieva. Môže to byť len obdobie? alebo už môže cítiť zúbok že sa tlačí? zatiaľ som jej nenašla.

jj298
18. feb 2023

Vecer ide spat o osmej az deviatej, spi asi do pol stvrtej, potom sa naje a spi zase asi do siedmej…cez den spi kazde dve hodiny..niekedy je to 20 minut inokedy aj 3 hodiny (to hlavne v kociku)…je na UM

aliaray1
18. feb 2023

Co davas na prdiky...lebo sa prehyba asi z toho

lienka.7
18. feb 2023

Pri prvej som toto mala okolo 4 m.myslim. vecer nie a nie zaspať, cez deň v pohode. Ako náhle odbila 19.hodina, rev a nervy. Nepomáhalo vobec nič, len ju zviazat do perinky - aby sa rúčkami nebila po tvári, ako nimi rozhadzovala. Potom normalne zaspala ale tak 2 - 3 hodiny som bola na porážku... pytala som sa doktorky, ona ze dozrieva jej nervová sústava, treba tomu dat cas. A asi tomu tak bolo, lebo ako to prišlo, tak aj zrazu odišlo. Cca.2 mesiace to trvalo. U druhej zase vobec nič.