Ahojte maminky, idem si k vam po radu. Mam 20 mesacneho syna, kt. v noci zle spinka. Vecer ho uspavam snad hodinu a v noci sa preberie a nechce byt v postielke tak prejde k nam do postele. Zaspi a dam ho spat do postielky. Toto sa niekolkokrat v noci opakuje. Ja som nevyspata, unavena, vycerpana..... urcite to niektore poznate 😔 . Poradte mi ako dosiahnut aby v noci spinkal, prosiiim! Budem vdacna za kazdu radu, pekny dnik !!!
@jullla pozri,moja sefmgra behala za nasimi do asi 8-9rokov (a obcas.hoci od nej o 4,5r.starsia,aj ja). Tiez nas nasi,teda vacsinou ju,prenasali,lebo ich kopala. A to mala od narodenia vlastnu postielku,ziadne spanie od babatka s rodicmi.
Moji sa tiez obcas budili,ale ja som ich len premiestnila k nam a spalo sa dalej do rana. Mna to nerusilo v spani a ani to nebolo casto.
Teba to rusi,lebo je to velakrat za noc? Keby si si ho nechala u vas v posteli,uz sa nebudi?
Inak jedine ho potom nepresuvat k sebe a len ho hladkat a cakat,nez sa utisi a zvykne si.
Nebudi sa len stvara akrobaticke kusky, takze spime manzel na jednej strane ja na druhej a maly uprostred, len vies ako to je bojim sa aby som ho nezalahla 🙂 Ale uz som z toho unavena a nervozna takze to musim nejako poriesit ak to pojde. Alebo hold cakat....
@jullla ahoj urcite sa musi naucit spinkat sam. On si to doslova vynucuje aby si ho zobrala k sebe do postele. Mne mali robil to iste zakazdym ked zaplakal isla som hned k nemu lebo vedel ze ked zaplace tak pridem. Jednoducho som ho nechala vyplakat a preslo ho to takto len skusal kolko vydrzim. Skus ho nechat tak nech si poplace plac je zdravy😁😀