Spánok 2,5-ročného dieťaťa

veronika1311986
6. feb 2023

Ahojte prosím vás ako dlho vám vydržia bdiet 2,5 ročne detičky ? Môj už nechce spať na obed a vydrží bdiet aj 13 hodín a mne sa to vôbec nezdá v poriadku .Večer je už nervózny ,trucuje ale nie a nie spať

zorkahorka
6. feb 2023

Je to uplne v poriadku, vela deti v tomto veku prestava spat. Po nejakom case menej bude z toho unaveny a nervozny.uplne si na to zvykne a... ty tiez 😀

denden77
6. feb 2023

@veronika1311986 vydrzat vydrzi aj 12-13 hod. ale tiez je to vecer hroza, preto viac menej tlacim na to, aby na obed spala.. hoci to nie je vzdy jednoduche 🤣

fifina75
6. feb 2023

@veronika1311986 podobne, keď na obed nespí tak večer je nervna ako 100 čertov 😂 preto uspavam aj 30-40min. nech spí aj pol.hodinu lepšie ako nič

kleopatra114
6. feb 2023

Vstáva 6:30 o 21 spat 😳

andreatytler
7. feb 2023

@veronika1311986 Su deti, ktore si idu lahnut ked su unavene, potom su deti, ktore zaspia kdekolvek a su deti, ktore nezaspia bez ohladu na to ako su unavene.
Ty musis udat vecierku a trvat na nej. Necakaj ze on sam sa rozhodne ist spat.
Nas syn cez den spava ale vecer o 20:00 je uz unaveny, ale spat ist nechce a vzdoruje kazdy vecer. Raz som sa rozhodla to otestovat ze ako dlho bude trvat kym ho zalomi. Nezalomilo. Bola 1:00 rano ked som to vzdala a isli sme spat prikazom a samozrejme s obrovskym placom z preunavy.

zuzkaa1991
7. feb 2023

@veronika1311986 newem aky režim máte ale moju snažím sa dat spat okolo 8medzi9 ak vstane okolo 7 8 rano

zorkahorka
7. feb 2023

@andreatytler presne! Jeden znamy sa mi raz cudoval, ze preco nahanam dieta v istu hodinu do postele, ked nechce zaspat. Alebo preco ho nutim jest trebars rano, ved asi nie je hladny, ked nechce 🙈 nech by bol unaveny akokolvek, vydrzal by hore aj do pol noci, ako hovoris. A kebyze nanho nechavam jedlo, tak cely den nezje nic

andreatytler
7. feb 2023

@zorkahorka Ano, ano, su deti co si same pytaju jedlo ked su hladne a su deti co nie su nikdy hladne. Ja mam stastie ze syn si sam pyta ked je hladny, ale vacsinou mu staci par hltov zasytit najvacsi hlad a uz uteka sa hrat.

zorkahorka
7. feb 2023

@andreatytler moj syn hladny je, ale nema cas jest a je tvrdohlavy 😀

veronika1311986
autor
7. feb 2023

@zuzkaa1991 no dnes vstal 7.20 a zaspal o 20.10,včera vstal 6.40 a zaspal 20.40 je to teraz všelijaké predtým sme mali krásny režim vstával tak do siedmej ,spal na obed od jednej do tretej a večer spinkal tak do 21 vej ,ono veľa veci sa zmenilo v decembri bol chorý cez Vianoce to spal kadejako zrušili sme cumlík lebo ho sám vyhadzoval nemohol dýchať a začal dosť veľa rozprávať .no a odvtedy je ten spánok hrôza

andreatytler
7. feb 2023

@veronika1311986 A o kolkej ides uspavat?

zuzkaa1991
7. feb 2023

@veronika1311986 prvý mesiac alebo 2 týždne boli tazsie bola nervozna vecer atd....ked si zrušila spanok ale ona v 3r. A zas mi bolo lepšie zrušili sme striktny rezim kedze kvôli spanku cez obed mala budik ked náhodou dlhsie spala ako pol8 a poobedny spanok mala max 1.40hod inac vecer masaker....ale ked zrusila si spanok tak som neriesila cez obed si oddychne pri tv alebo zo začiatku zvykla zaspat v aute ak sme isli niekde cez obed...ked je v pohode neriesila by som spanok cez obed ine deti v 1r nespia uz