Dobry den,,,u nas je problem zo spanim -ranne vstavanie.. uz som synovi posunula spanok od 19tej na 20tu hodinu,pretoze vstaval o 5tej az 5:30.. denny rezim vyzeral tak ze vstaval o 5-5:30 ,dalsi spanok bol o pol 11tej az 11tej hodine a potom o 19tej hodine... teraz po posunu to ma, ze vstava 6-6:30hod spanok o 12tej i pred 12tou a vecer o 20tej.. len uz zasa sa zacina budit o 5tej az 5:30.. treba mu to este natiahnut? A lebo nieco urobit jiak? Myslim ze ked je hore 6hod zento uz je dost,na to ze nema ani 2roky. Vdaka za rady a tipy
@sun_shine_2020 ahoj ano,,ma zaluziu ,zatemnovaci zaves,dokonca som na dverach prelepila okienka z kazdej strany lepiacou tapetou 🤣🤦♀️ ig nemam a citala som nejake ich prispevky,ale pokud nemam ig,fcb tak se do skupinky nedostanem..ale vdaka
@matamato fuha...tak potom asi iba nejaka osobna konzultacia s Lepsi spanok babatiek, pripadne u nich na stranke pozri online prednasky.
@matamato ahoj, mate rano tmu? Mozno ho budi svetlo. Skus zavesy, nam velmi pomohli. Pripadne pozri na IG Lepsi spanok babatiek.