Maminky viem že každé dieťatko je iné, ale pre predstavu by som bola rada keby ste mi napísali ako spinka vaše takmer 16 mesačne dieta.
Naša mala ma 1 spanok a doobedu zaspinka za 5 hodín a vecer po 6 hodinách. Vstáva medzi 6:00-7:00. Dnes vstala 6:30 tak 11:30 zaspinkala. Ak vstane napr o 6 tak zaspinka toez 11:30 a takto dorzujem aby zaspala 11:30-12:00. Dodrzujete aj vy časy? Ešte sa chcem spytat cez den zaspi v kočíku a väčšinou sa zobudí po 1,5 ale dokocikujem a spi 2 hodiny. Neviem, či ju mám nechať kedy sa sama zobudí alebo nie je problem douspatie? Dakujem každej jednej za odpoved🙂
Ja som vzdy dodržiavala čas bdenia, vzdy mi bez problémov zaspávali nemusela som hojdať, nosit, nic..myslim, ze veľkú úlohu v tom zohrávalo hlavne to dodržané bdele okno….a ked vie este po zobudeni rychlo zaspať znamená, podla mna, ze to este potrebovala 🙂
Moja chodi tiez spat 11:30 , max do 12 je v posteli, spi 1:30, uz nedouspavam lebo uz nezaspi. Stane sa ze spi aj 2 hod, to ju nechavam samozrejme spat a vecer 19:00, cca 20:15 spi, vstava okolo 7