Maminy, dcérka ma onedlho 14 mesiacov. Od 10 do 11 spinka budím ju a druhý spanok ma od 15 do 16:15 budím ju. Lebo vecer by isla neskoro spinkat, o 20:15 ma um a za pol hodinku zaspi, lezim pri nej, ale ma problem zaspat. Viem,že každé dieťatko je iné, ale len pre info napíšete mi ako dávať v tomto veku spinkat vaše deti? Dakujem
@blondie333 dakujem pekne, rozmyslam aj ja či by jej už nestačil jeden🙂
Ahoj, najlepšie odpozorovat kedy je dieťa unavené a podla toho dat spať, myslím ze to šetrí nervy každému. Moja v tom veku chcela už len 1 spánok cez deň a to si pospala kludne aj 2-3h, urcite som ju nebudila. Večer zaspavala až okolo 22.
Ja to uz striedam. Bohuzial, jeden spanok je vela nanho,lebo nie vzdy da 2 az 3h (niekedy len hpdinu a pol,potom ide spat o 6:15 az pol 7) ale ked su dva,zas musim budit. :D My spime cca 10 az pol 12 a od 15 do 16,max pol 5 a potom ide na 20tu.
Podotykam v noci sa vobec nebudi alebo velmi zriedkavo.
2 spanky su fajn,ked sa vybeha von a ma viac podnetov.
Ak ťažko zaspáva večer tak to môže znamenať, že už stačí len jeden spánok. Môj spí od cca 13 mesiacov len raz.
Ahoj, nas drobcek mal vcera 13 mesiacov ale uz mesiac ma len jeden denny spanok. Vstava okolo 6-6:20 rano, denny spanok ma od 11:30-13:30 cca a spinkat ide potom okolo 19:30-20:00.