Spánkový režim štvormesačného bábätka

lenka_90
8. jún 2022

Ahojte mamicky, aky rezim maju vase 3,5-4 mesacne deticky? Zaujima ma najma rozdelenie spankov - kolko hodin spia v noci a kolko cez den a ake dlhe su jedntlive spanky. Plus ake dlhe bdele okno ma vase babatko?

ivangeline
8. jún 2022

Do 6m je zbytocny pevny rezim. Cca od 4m spia deti 4x za den. A pevny moju mat tak vecerny zaspavaci a ranny vstavaci cas..

simona1306
8. jún 2022

@lenka_90 tiez si myslim ze tak malemu babatku sa rezim zaviest neda. Moja mala ma dnes 5mes, a doteraz mala pevne stanoveny iba poobedny a vecerny spanok. Pomedzi to sa "sama" vypyta spat ked uz je unavena . Ale v podstate, vecer ju davam spat okolo 7-8, potom spi az do cca 4-5 rana napapa sa a potom uz okolo 7-8 vstane . Da si kratkeho slofika okolo 10, obedny spanok mava okolo 1-2 a dalsi kratky slofik medzi 4 a 5 . Mozno je to vela, mozno malo, neviem , ona je takto spokojna . Asi je najlepsie odsledovat si svoje babatko a prisposobit sa mu.

evica17
8. jún 2022

@lenka_90 v noci od cca 19 (tak rozmedzie od 18:30-19:30) do rana 5/6/7 . V noci sa budi raz, obcas dvakrat. A cez den vydrzi cca 2 hodky hore a otom spi 30-45minut. 4-5spankov.

cyberk
8. jún 2022

moja bude mat za tyzden 4mesiace.. uz asi mesiac fungujeme tak, ze cez den spava kazde 2 hodiny po 15-30minut (vo vynimocnych situaciach potiahne aj dlhsie kol obeda), vecer davam spat kol 8mej a potiahne cca do 5-6tej - krmim/prebalujem a potom este potiahne do takej 9tej

zorkahorka
8. jún 2022

My sme mali napevno vecerny spanok a ranné vstavanie. Myslim,ze cez den spaval kazde dve hodiny. V tomto veku sa to ale rychlo meni