Ahojte mamicky, aky rezim maju vase 3,5-4 mesacne deticky? Zaujima ma najma rozdelenie spankov - kolko hodin spia v noci a kolko cez den a ake dlhe su jedntlive spanky. Plus ake dlhe bdele okno ma vase babatko?
@lenka_90 tiez si myslim ze tak malemu babatku sa rezim zaviest neda. Moja mala ma dnes 5mes, a doteraz mala pevne stanoveny iba poobedny a vecerny spanok. Pomedzi to sa "sama" vypyta spat ked uz je unavena . Ale v podstate, vecer ju davam spat okolo 7-8, potom spi az do cca 4-5 rana napapa sa a potom uz okolo 7-8 vstane . Da si kratkeho slofika okolo 10, obedny spanok mava okolo 1-2 a dalsi kratky slofik medzi 4 a 5 . Mozno je to vela, mozno malo, neviem , ona je takto spokojna . Asi je najlepsie odsledovat si svoje babatko a prisposobit sa mu.
moja bude mat za tyzden 4mesiace.. uz asi mesiac fungujeme tak, ze cez den spava kazde 2 hodiny po 15-30minut (vo vynimocnych situaciach potiahne aj dlhsie kol obeda), vecer davam spat kol 8mej a potiahne cca do 5-6tej - krmim/prebalujem a potom este potiahne do takej 9tej
My sme mali napevno vecerny spanok a ranné vstavanie. Myslim,ze cez den spaval kazde dve hodiny. V tomto veku sa to ale rychlo meni
Do 6m je zbytocny pevny rezim. Cca od 4m spia deti 4x za den. A pevny moju mat tak vecerny zaspavaci a ranny vstavaci cas..