Ahojte.
Aký spánkový režim máte pri 4-mesačných deťoch? Zaujímajú ma časy, kedy chodia cez deň spať a ako dlho vám kedy spia.
Kedy vám chodia spať potom večer, koľkokrát sa vám zobudia a kedy ráno vstávajú?
Zaujímajú ma iba deti, ktoré maju režim. Či si ho už vytvorili samé, alebo ste im k tomu dopomohli.
Ďakujem ☺️😉
ráno sa budí okolo siedmej, ide spať prvý krát okolo 8:30 a spí 30 min. vždy....na obed okolo 11tej . To spí rôzne 2,5 hod. cca v kočíku na dvore alebo v kočíku doma pri okne. Posledný krát spí okolo 15tej 30-40min. a na noc ide spať okolo 18:30.
Moj syn vstaval rano okolo 6, spat chodil okolo 20.-20.30 h ako starsi a ostalo to dodnes. Spal po kazdych 2 h bdenia, presne casy so nepamatam
rano vstava medzi 6-7, bdely vydrzi uz tie 2 hodiny, spanky ma 40 minutove, obcas potiahne dlhsie v kociku (max 2h). Spat chodi medzi 19-20, noci su kazda ina, niekedy je hore 1x, niekedy 3x.
Zaspi o 20:00, zobudi sa o 5 ráno, potom spí do 8. Ďalší spánok pred obedom, cca 1,5hodiny, potom poobede cca 2 hodiny. Potom má ešte 2 polhodinové spánky.
Ahoj, maleho davam do posielky cca o 21:00, budi sa medzi 01:00-02:00 a 06:00-07:00, niekedy este zaspi na dve hodky ale nie je to pravidlo, cez den spinka hodinku okolo obeda a nasledne pocas prechadzky dve hodky vecer.. a tak dookola 🙂