Spánkové centrum

madanka222
30. jan 2018

Ahojte, je tu niekto, kto bol s dieťaťom v spánkovom centre? Aby sa mu zlepšil spánok- rady ohľadne stravy, voľného času a pod?

deti95060810
30. jan 2018

som nevedela že do spánkového centra sa chodí aj s deckom....My sme napr. dnes od 4 rána hore... dcéra už chodí do školy a spáva stááále zle...

koriblik
30. jan 2018

Tak to by aj mna celkom zaujimalo ...

mo_skyvader
30. jan 2018

Také dačo aj existuje ? :D

madanka222
autor
30. jan 2018

My sme sledovani na neurologii lebo mal take divne pohyby pocas spanku. Teraz uz sa to vytratilo, ale zle sa mu spajaju spankove cykly.. proste povedala, ze kym kojime, tak spat nebude normalne. Zrovna riesim v jednej skupime nocne odstavenie, ale nas je proste strasna hysterka, isiel von cisarskym presne kvoli tomu, ze velmi stresoval v bruchu a nezvladol by porod. Neviem si predstavit, ze ho necham tolke hodiny plakat, hoci aj somnou ked je a nedam cicik tak ma zachvat doslova.Budi sa niekedy kazdu pol hodinu. No ale k veci, prepacte.. povedala, ze mozme navstivit spankove centrum, tam ho napoja na noc na eeg, samozrejme matka moze byt s dietatom a sleduju, co ho “budi” alebo ked nie sledovanie, tak aspon z otazok posudia, ci netreba zmenit stravu pocas dna, alebo stimuly a pod. Pride mi to ako menej drasticke riesenie..na jednej strane kojenie co chapem, ze sa budi. Keby to bolo 3x nemam problem.. ale kazdu pol hodinu neverim, ze ma potrebuje..

radka174
30. jún 2019

@madanka222 dobry den aj ste tam boli v tom spankovom laboratorium? My sa tam teraz chystame